article banner
Assurance

IFRS News - Q3 2017

IFRS News geeft u ieder kwartaal inzicht in alle zaken die betrekking hebben op International Financial Reporting Standards. Wij houden u op de hoogte van actuele issues, geven commentaar, nemen standpunten in en geven u een overzicht van belangrijke ontwikkelingen.

We beginnen deze derde editie van 2017 met de publicatie van IFRS 17 'Insurance Contracts'. Er is na twintig jaar ontwikkeling een nieuwe standaard, welke invloed heeft op de data, vaktechnische oplossingen en investor relations van entiteiten evenals de financiële verslaggeving hiervan.

Vervolgens belichten we nieuwe voorstellen die de IASB heeft gepubliceerd, inclusief voorgestelde wijzigingen in IAS 16 'Property, Plant and Equipment'. In deze nieuwsbrief vindt u verder IFRS gerelateerd nieuws en als algemene afronding de laatste ontwikkelingen op het gebied van financiële verslaggeving. We eindigen met een samenvatting van implementatiedata van nieuwere standaarden die op dit moment nog niet verplicht zijn en een lijst van IASB-publicaties.

Gerelateerde artikelen