hero banner

Arie Kuiper is sinds 1999 werkzaam bij Grant Thornton, sinds 2005 als partner. Arie heeft ruim 35 jaar ervaring in accountancy, audit en samenstel.

Arie is gespecialiseerd in Global compliance partnering, een service waarin internationaal gevestigde bedrijven hun financiële compliance uitdagingen uitbesteden aan Grant Thornton en ze gecoördineerd op de hoogte houden van workflow en voortgang van de werkzaamheden.

Global compliance partnering is een dienstverlening die door veel bedrijven nog niet zo bekend is. Vaak worden delen wel uitbesteed, maar wordt nog veel intern uitgevoerd, waarbij met name de coördinatie en voortgangscontrole een tijdrovend onderdeel is van de dagelijkse werkzaamheden van specialisten die bij de bedrijven in loondienst zijn.

Grant Thornton is gevestigd in meer dan 140 landen met specialisten die goed op de hoogte zijn van de lokale financiële compliance verplichtingen. Het netwerk van Grant Thornton en Global compliance partnering specialisten is zeer responsief en adaptief.

Daarnaast is Arie lid van de NBA, bestuurslid in diverse ondernemersorganisaties en als penningmeester verbonden aan de Raad van Toezicht van de Goudse Schouwburg.

Lees verder
Arie Kuiper
Partner accountancy
Arie Kuiper
Ontmoet onze mensen