hero banner

Voordat Bob bij Grant Thornton kwam, werkte hij ongeveer 15 jaar als btw en bpm specialist voor de Belastingdienst en 3 jaar voor de Douane. Deze ervaring helpt hem bij het onderhandelen, namens u, met de Belastingdienst. Bob is één van de bepalende leden van de European and Global Indirect Tax Group van Grant Thornton International Ltd. (GTIL).

Zijn huidige portfolio bevat een diversiteit aan (internationale) ondernemingen, van internationaal opererende internetverkopers en multi level marketing ondernemingen, tot bouwbedrijven en de reisbranche. Het ontwikkelen van btw en douane IT tools heeft zijn bijzondere aandacht.

Bob is auteur van verschillende internationale btw en douane publicaties. Hij was co-speaker op diverse road shows langs Grant Thornton kantoren in de Verenigde Staten en Canada en jaarlijks op netwerk meetings bij Grant Thornton in Salt Lake City.
In 2008 was Bob co-speaker op de COST conferentie in Austin en thans is hij namens Grant Thornton lid van de Direct Selling Association (USA).

Daarnaast is Bob trainer voor diverse btw en douane gerelateerde cursussen en opleidingen, onder andere voor het GTIL Indirect tax training programma.

Kwalificaties
  • Lid van GTIL EMEA Indirect tax group
  • Lid van GTIL Global Indirect tax group
  • Direct Selling Association USA (DSA)
Lees verder

Diensten

Ontmoet onze mensen