hero banner

Edzo Boven is sinds 1 oktober 2006 werkzaam voor Grant Thornton, in aanvang als senior belastingadviseur, echter al snel als pensioenadviseur en betrokken bij de opzet van de pensioenadviesgroep binnen Grant Thornton.

Edzo is in 1982 zijn carrière begonnen als belastingadviseur bij Wisselink & Co en was vervolgens werkzaam bij diverse grote en middelgrote accountantsorganisaties in het midden- en kleinbedrijf. Al vanaf het begin heeft hij een bovengemiddelde interesse in het onderwerp pensioen, in de loop van de tijd leidde dit tot een specialisatie op dit gebied en volgde hij diverse aanvullende opleidingen. Momenteel is Edzo fulltime werkzaam als senior pensioenadviseur op het gebied van advisering en begeleiding van werkgevers, dga’s en werknemers.

In het kader van de Wft-vergunning ‘Adviseren en bemiddelen in  pensioenproducten’ van de Autoriteit Financiële Markten, is Edzo in het bezit van alle vereiste diploma’s en is hij in het bezit van het diploma ‘Bachelor Pension and  Life Assurance’.

Edzo schijft regelmatig artikelen over pensioen gerelateerde onderwerpen in diverse periodieken, waaronder periodieken van SDU. Edzo is aangesloten bij de Register Belastingadviseurs (RB) en lid van de Adviesgroep Toekomstvoorzieningen van de RB en is tevens is lid van het BPF Kenniscentrum.

Kwalificaties
  • Gediplomeerd Wft-pensioenadviseur
  • Gecertificeerd werkingssfeer- onderzoeker
  • Register Belastingadviseur
Lees verder

Diensten

Ontmoet onze mensen