Jochem Gottmers Bedrijfsjuridisch adviseur Woerden +31 (0) 88 676 9838

Jochem Gottmers is sinds 2010 werkzaam voor Grant Thornton. In 2007 is hij afgestudeerd in Nederlands recht en Fiscaal recht waarna hij in dienst is getreden bij een internationaal accountancy en advieskantoor. Jochem is gespecialiseerd in fusies, overnames en herstructureringen en heeft ruime ervaring met transacties in diverse sectoren, zowel aan kopers- als aan verkoperszijde, in nationaal en internationaal verband. Voorts begeleidt hij bij herstructureringen en adviseert hij bij het opzetten van participatiestructuren waaronder joint ventures en werknemersparticipaties.

Verder adviseert Jochem ondernemers over het brede vennootschapsrecht. Jochem maakt binnen Grant Thornton deel uit van de ondernemingsrechtpraktijk in het bijzonder van de vakgroep fusie en overname.

Naast zijn werk bij Grant Thornton is Jochem lid van de NEVOA, JCI Het Groene Hart en de NVP. Daarnaast is hij verbonden aan de Hogeschool Utrecht faculteit recht en doceert hij aan de Ondernemersacademie Het Groene Hart.

Kwalificaties
  • Radboud Universiteit Nijmegen: Grotius Specialisatieopleiding Ondernemings- vennootschapsrecht
  • Radboud Universiteit Nijmegen: Beroepsopleiding voor bedrijfsjuristen
  • Universiteit van Amsterdam: Nederlands recht (specialisatie ondernemingsrecht) en Fiscaal recht