hero banner

Nancy is sinds 1 januari 2022 werkzaam bij Grant Thornton als senior manager tax. Na haar studies Nederlands Recht in Nijmegen (2001) en Fiscaal Recht in Tilburg (2001) heeft Nancy ruime ervaring opgedaan als allround belastingadviseur bij (middel)grote accountants- en belastingadviesorganisaties. Voorts is zij drie jaar werkzaam geweest als senior gerechtssecretaris bij het Gerechtshof te Arnhem (Belastingkamer). Zij houdt zich met name bezig met inkomsten- en vennootschapsbelasting, fiscale begeleiding bij fusies, overnames en reorganisaties en fiscale due dilligenceonderzoeken. Daarnaast houdt zij zich in het bijzonder bezig met fiscale procesvoering en het formele belastingrecht.

In dat kader begeleidt zij ondernemingen bij fiscale boekenonderzoeken en houdt zij zich bezig met fiscale procedures (bezwaar en beroep), fiscaal boeterecht en invordering.

Nancy is verder annotator voor het NTFR en één van de auteurs van de NDFR. Daarnaast is zij lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB).

Lees verder
Related Events
Voorgaand evenement 31 mei
MKB Webinar: De voordelen van een werknemersparticipatie MKB Webinar: De voordelen van een werknemersparticipatie
di, mei 31, 2022
16:00
Bekijk details
Ontmoet onze mensen