Drs. Peter den Hertog Partner (RA RV) Rotterdam +31 (0) 88 676 9143

Peter den Hertog is partner van onze corporate finance activiteiten. Peter is registeraccountant en gecertificeerd deskundige op het gebied van ondernemingswaardering (Register Valuator).

Peter kwam bij Grant Thornton tijdens zijn studie in 1991. Zijn ervaring in de accountancy begon in 1988, na vijf jaar ervaring in het bank- en verzekeringswezen  Hij bediende in de afgelopen jaren een grote variëteit aan klanten in verschillende branches.  Als specialisme ontwikkelde Peter in de afgelopen jaren de vakgebieden ondernemingswaardering, fusies en overnames. Sinds eind 2001 is Peter partner van de corporate finance activiteiten. Sindsdien heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan de uitbouw van deze praktijk. Peter is tevens service line leader binnen specialist advisory.

Als derde-deskundige heeft Peter in de afgelopen jaren een aantal complexe waarderingsopdrachten en overnameconflicten tot een goed einde gebracht. Daarnaast is hij betrokken geweest bij een groot aantal overnames en bedrijfsopvolgingen, waarbij naast een gedegen financiële onderbouwing altijd de persoonlijke situatie van zijn cliënten veel aandacht krijgt.