Mr. Theo Ostermann Partner Rotterdam +31 (0) 88 676 9358

Theo Ostermann is sinds 1 september 2012 partner binnen de belastingadviespraktijk. Hij is verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van deze praktijk in de levendige Rotterdamse regio.

Theo heeft zijn rechtenstudie aan de Universiteit van Leiden afgerond en specialiseerde zich daar in belastingrecht. Zijn werkervaring bestaat uit diverse functies bij gerenommeerde adviesorganisaties en advocatenkantoren waaronder Houthoff Buruma, De Brauw Blackstone Westbroek en een Big 4 kantoor. Theo adviseert vooral over vennootschapsbelasting (nationaal en internationaal), begeleiding bij fusies en overnames, reorganisaties, joint ventures, beursintroducties, splitsingen en tax audits/tax rulings.

Zijn specialisme in de zeescheepvaart (offshore, tonnageregeling) en zijn jarenlange ervaring dragen bij aan de ondersteuning van ondernemingen in deze sector.

Theo is lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB) en in die hoedanigheid neemt hij zitting in de commissie Tax Assurance van de NOB. Daarnaast is hij lid van de International Fiscal Association (IFA) en de Vereniging voor Pensioenrecht. Tot slot is hij bestuurslid bij enkele not for profit organisaties in de cultuur- en ontwikkelingssfeer.