article banner

Business netwerken

Grant Thornton heeft een samenwerkingsverband met de volgende business netwerken:

  • Business Leaders
  • NCD
  • Nlgroeit

Business Leaders

Business Leaders is een exclusief netwerk voor topondernemers en -directeuren. De leden van het netwerk worden proactief geholpen bij het realiseren van hun persoonlijke en managementagenda.

NCD

De NCD (Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren) is een vereniging van, voor en door leiders en toezichthouders. Al sinds 1953. Collega’s onder elkaar, die belang hechten aan een goed onderling contact om van elkaar te leren en elkaar te ondersteunen.

Nlgroeit

Nlgroeit is een publiek-private samenwerking tussen het Ministerie van Economische Zaken, NLevator en de Kamer van Koophandel. Doelstelling van dit initiatief is om het groeivermogen in het midden- en kleinbedrijf in Nederland te vergroten. Het platform www.nlgroeit.nl laat inspirerende voorbeelden van groeiondernemers zien. Sebo Havinga is groei-mentor en stelt zijn expertise ter beschikking aan deze groeiondernemers. Grant Thornton is samen met Microsoft key sponsor.

UMC

Sinds februari 2020 werken we samen met New Horizon en maken we deel uit van het Urban Mining Collective.

Soms kan een gebouw in zijn huidige vorm niet meer bestaan, maar de materialen zijn weer grondstoffen voor nieuwe gebouwen. New Horizon ziet gebouwen daarom als waardevolle grondstoffen voor die je kunt oogsten, in plaats van slopen. Wanneer een pand gerenoveerd, getransformeerd of gesloopt wordt, zorgen zij er samen met het Urban Mining Collective voor dat alle bruikbare materialen en grondstoffen een nieuwe bestemming krijgen. Dat betekent dat herbruikbare bouwmaterialen aantoonbaar een monetaire waarde krijgen. JLL, New Horizon, NIBE en Grant Thornton hebben hiervoor een circulair taxatiemodel ontwikkeld: Wearthy Taxatie. Het model biedt inzicht in de waarde van de Eerste grondstoffen en materialen in bestaande gebouwen. Iedere taxatie, door JLL, van maatschappelijk, gemeentelijk en commercieel vastgoed bevat vanaf nu standaard Wearthy Taxatie.

Op onze partnerpagina kun je lezen welke ander dienstverlening de specialisten van de industry Real Estate & Construction bieden

Meer weten over Grant Thornton?

Neem contact op