< 1 2 3

Sebo Havinga treedt toe tot Raad van Bestuur Grant Thornton

18 dec 2015

Drs. Sebo Havinga (50 jaar) is, met ingang van 1 januari 2016, benoemd tot lid van de Raad van Bestuur van accountants- en adviesorganisatie  Grant Thornton. 

Wilfred van der Lee benoemd tot partner Grant Thornton

18 dec 2015

Wilfred van der Lee (RA) is, met ingang van 1 januari 2016, benoemd tot partner van Grant Thornton Specialist Advisory Services B.V. Van der Lee heeft meer dan 20 jaar ervaring als adviseur, accountant en financieel directeur. Hij is unit leider voor Transaction Advisory Services van Grant Thornton in Nederland. 

Grant Thornton lanceert administratieve dienstverlener Incompanion

11 dec 2015

Grant Thornton lanceert nieuwe administratieve dienstverlener Incompanion. Incompanion,  een volle dochter van Grant Thornton, biedt financieel administratieve diensten, gescheiden van de accountantsdiensten van Grant Thornton.

Label A wint ‘Best instinct for growth’-award

30 nov 2015

LABEL A / Bynder  heeft de Grant Thornton thema award ‘Best instinct for (worldwide) growth’ gewonnen. Label A ontving deze award op 25 november 2015 tijdens de uitreiking van de High Growth Awards uit handen van Luc Daemen, partner bij Grant Thornton. Met het uitreiken van de award onderstreept Grant Thornton het belang van scale-ups voor de Nederlandse economie.

ConQuaestor Executives wordt Executives van Grant Thornton

10 nov 2015

Met ingang van 1 november 2015 zet ConQuaestor Executives haar activiteiten voort onder de naam Executives van Grant Thornton.  

Grant Thornton installeert Raad van Commissarissen

06 okt 2015

Accountants- en adviesorganisatie Grant Thornton heeft op 1 oktober haar Raad van Commissarissen (RvC) geïnstalleerd. Daarmee is zij de eerste van de middelgrote OOB kantoren.

De meest ingrijpende wijziging in de internationale fiscale regels van deze generatie is een feit

05 okt 2015

De Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) zal deze week een radicale hervorming van de internationale fiscale regelgeving bekendmaken. Ons nieuwste International Business Report (IBR), een kwartaalonderzoek onder 2.580 bedrijven in 35 economieën, toont aan dat 74% van de bedrijven graag ziet dat belastingautoriteiten meer wereldwijd onderling samenwerken en richting geven.

Zakelijke leiders roepen opnieuw op tot duidelijkheid over 'aanvaardbare' fiscale planning

06 aug 2015

Wereldwijd onderzoek toont aan dat 74% van de bedrijven bereid is hogere belastingen te betalen in ruil voor meer duidelijkheid van de belastingautoriteiten – 71% wil dat lokale overheden nu actie ondernemen in afwachting van een mondiale overeenkomst.

Grant Thornton Commissarissenonderzoek: RvC heeft behoefte aan visionair en domme vragensteller

28 jul 2015

In dit vierde deel van het Commissarissenonderzoek staan persoonlijke eigenschappen en kenmerken, teamdynamiek en teamrollen centraal.

Directiekamers: gebrek aan digitaal inzicht en diversiteit

17 jul 2015

Directiekamers: gebrek aan digitaal inzicht en diversiteit