Alphen aan den Rijn, 17 december - drs. Sebo Havinga (50 jaar) is, met ingang van 1 januari 2016, benoemd tot lid van de Raad van Bestuur van accountants- en adviesorganisatie Grant Thornton. Hiermee bestaat het bestuur van Grant Thornton in Nederland uit drie personen: bestuursvoorzitter Frank Ponsioen, Marcel Welsink en Sebo Havinga. Havinga is binnen het bestuur onder andere verantwoordelijk voor de aandachtsgebieden clients & markets.

Bestuursvoorzitter Frank Ponsioen ziet in Sebo Havinga de ideale persoon om Grant Thornton in Nederland verder te laten groeien. "Sebo heeft jarenlange expertise binnen de belastingadviespraktijk en kent, onder andere door zijn betrokkenheid bij verschillende ondernemersverenigingen en -netwerken, de behoefte van ondernemers goed. Zijn persoonlijke kwaliteit tot luisteren en doorvragen maakt dat hij snel tot de kern kan komen. Zijn aanstelling als bestuurder zie ik dan ook met vertrouwen tegemoet."

Over Sebo Havinga

Sebo Havinga is als belastingadviseur actief op veel verschillende terreinen, zoals herstructureringen en bedrijfsopvolging. Hij heeft veel ervaring binnen de sector bouw- en vastgoed. Sinds 1990 is Havinga verbonden aan Grant Thornton. Vanuit de vestiging in Woerden begeleidt hij directeur-grootaandeelhouders op fiscaal en financieel gebied. Naast zijn werkzaamheden bij Grant Thornton is Havinga actief bij meerdere ondernemersverenigingen en business netwerken, zoals Business Leaders. Daarnaast is hij lid van de Raad van Toezicht van Woerden Marketing.