• Grant Thornton opent vestiging in Arnhem

Alphen aan den Rijn, 10 mei 2016 - Per 1 juli 2016 opent Grant Thornton een nieuwe vestiging in Arnhem. De vestiging start onder leiding van twee partners die, samen met de aangetrokken medewerkers, zowel accountancy- als belastingadviesdiensten verzorgen.

Bestuursvoorzitter Frank Ponsioen: “Met de nieuwe vestiging geven we invulling aan onze strategie om door geografische groei meer diensten te kunnen leveren aan klanten. De regio Arnhem en omgeving behoort tevens tot een van de economische kerngebieden in Nederland waar wij ons meer op willen richten.”

Ponsioen vervolgt: “Marktonderzoek bevestigde ons dat, ondanks de hoge mate van digitalisering, ondernemingen en instellingen nog steeds behoefte hebben aan een regionale dienstverlener die (inter)nationale dienstverlening biedt op een persoonlijk betrokken en resultaatgedreven manier. De nieuwe partners en medewerkers, die zelf ook woonachtig zijn in de regio Arnhem, koppelen hun kennis van de regionale markt en hun ondernemerschap aan de expertise die Grant Thornton internationaal biedt.”

Twee nieuwe partners

Met de opening van de nieuwe vestiging biedt Grant Thornton nu accountancy- en adviesdiensten vanuit negen vestigingen in Nederland. Daarnaast sluiten twee nieuwe partners zich aan bij Grant Thornton: Annemarie Jongerden en Arjan van Oosten. “Met de aansluiting van Annemarie Jongerden en Arjan van Oosten is onze full service dienstverlening ook vanuit de nieuwe vestiging geborgd.”

Over Annemarie Jongerden

Annemarie Jongerden is een zeer ervaren registeraccountant die in totaal meer dan 25 jaar heeft gewerkt voor twee Big 4 organisaties, waarvan de laatste 11 jaar als executive-director. Jongerden is sinds 1996 ingeschreven als Registeraccountant (RA). Haar focus ligt voornamelijk op de dienstverlening aan de profit sector, zowel voor nationaal als meer internationaal georiënteerde ondernemingen.

Over Arjan van Oosten

Arjan van Oosten is een zeer ervaren fiscalist die actief is als allround adviseur voor met name nationaal en internationaal opererende (familie)bedrijven. Hij is ruim 20 jaar bij middelgrote accountant- en belastingadviesorganisaties werkzaam geweest, waarvan 10 jaar als (equity) partner. Van Oosten is als fiscalist aangesloten bij de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB).