• Opening Grant Thornton in Arnhem

Merkbaar anders: betrokkenheid, samenwerking, energie en netwerken met een feestelijk tintje.

Arnhem, 25 november 2016 - Op 22 november jl. was de officiële opening van de nieuwe vestiging van Grant Thornton in Arnhem. Zo'n 150 klanten en relaties van Gelderse organisaties, partners en medewerkers van Grant Thornton en familie en belangstellenden uit de regio woonden de opening bij. Frank Ponsioen, bestuursvoorzitter van Grant Thornton, verzorgde de opening samen met de twee partners die leiding geven aan de vestiging; Annemarie Jongerden en Arjan van Oosten.

Commissaris van de Koning, de heer Clemens Cornielje benadrukte tijdens zijn openingswoord de kansen in de regio en gaf aan verheugd te zijn dat Gelderland in het wereldwijde netwerk van Grant Thornton International is opgenomen.

"We zijn ontzettend blij met de opkomst bij de opening van onze nieuwe vestiging en het welkom van Commissaris van de Koning de heer Cornielje in de provincie. Deze betrokkenheid is kenmerkend voor de regio, maar ook voor onze manier van werken. We werken samen met onze klanten. Onze eigen kennis en brede ervaring en het wereldwijde netwerk van Grant Thornton International zetten we in om als sparringpartner ondernemers verder te helpen.", vertelt Jongerden.

Netwerken werkt

Tijdens de opening was er ook gelegenheid om te netwerken. Commissaris van de Koning, de heer Clemens Cornielje: "De provincie Gelderland is van nature een verbinder. Dat maakt ons sterk en wendbaar. Daarbij is grensontkennend samenwerken het motto. Lokaal, regionaal, nationaal en internationaal moeten netwerken goed op elkaar aangesloten zijn, zodat kansen beter benut kunnen worden."

Van Oosten vult aan: "Grant Thornton is als geen ander gewend om de internationale en lokale markt met elkaar te verbinden. 1 + 1 = 3 zeggen wij weleens. Door onze achtergrond als registeraccountant en fiscalist kunnen we klanten echt full-service dienstverlening bieden. Aangevuld met de kennis en expertise uit ons internationale netwerk, met wereldwijd meer dan 40.000 mensen in 130 landen, is er geen vraag die we niet kunnen beantwoorden en kunnen we de meest uitdagende opdrachten aan."

Focus op groei

Jongerden: "Onze focus op middelgrote (familie)bedrijven en organisaties sluit mooi aan bij groei, ondernemerschap en werkgelegenheid in onze regio. Bedrijven en organisaties worden steeds internationaler en benaderen ons meer en meer met specialistische (advies)vraagstukken, zowel nationaal als internationaal." Van Oosten: "Graag gaan wij het gesprek met hen aan over de toekomst van hun organisatie. Tijdens de opening hebben we al met veel ondernemers uit de regio gesproken. Dit blijven wij graag doen. Daarom nodig ik ondernemers in de regio van harte uit voor een kennismaking, of laten we zeggen een 'groeigesprek', op onze nieuwe vestiging."