banner image
Persberichten

Sander Gunst benoemd tot associate partner Grant Thornton Executives B.V.

Amsterdam, 13 september 2016 - Sander Gunst is met ingang van 1 september 2016 benoemd tot associate partner van Grant Thornton Executives B.V. Gunst heeft meer dan 30 jaar ervaring als consultant en CFO in posities in binnen- en buitenland. Zijn focus binnen Executives ligt op interim management en change management rollen.

Sander Gunst is afgestudeerd in bedrijfseconomie en bedrijfskunde. Hij startte zijn loopbaan in 1985 als consultant information services bij Hendrix (het huidige ForFarmers) en vervolgde zijn loopbaan vanaf 1989 bij AkzoNobel, waarin hij carrière maakte in de business-to-business en de business-to-consumer markten. Bij AkzoNobel heeft Sander Gunst ruim 20 jaar diverse wereldwijde financiële directiefuncties vervuld in binnen- en buitenland, zowel op corporate als op businessunit-niveau. Ook heeft hij diverse boardposities vervuld in joint ventures met familiebedrijven. Binnen Grant Thornton richt hij zich met name op executive interim-en financieel management, change management, program management en toezichthoudende rollen.

Jan Sinoo, Managing Partner van Grant Thornton Executives B.V.: “Wij zijn blij met de komst van Sander. Door zijn (internationale) ervaring bij een toonaangevende onderneming in verschillende executive rollen met Finance en IT verantwoordelijkheid, is hij een belangrijke aanvulling voor Executives van Grant Thornton. Zowel als sparringpartner voor onze klanten als de interim managers.”

kopieer tekst artikel