banner image
Persberichten

Irma van Seeters en Mark Splinter zijn benoemd tot partner van Grant Thornton

Alphen aan den Rijn, 2 januari - Irma van Seeters en Mark Splinter zijn, met ingang van 1 januari 2017, benoemd tot partner van Grant Thornton Accountants en Adviseurs B.V.

Irma van Seeters

Irma van Seeters (RA) werkte van 2007 tot en met 2009 in de assurance praktijk van Grant Thornton. Hierna ging zij aan de slag bij o.a. Flynth Adviseurs en accountants en werkte ze als interim manager voor de bouwsector. In 2013 keerde Van Seeters terug bij Grant Thornton als adviseur binnen de samenstel- en adviespraktijk. Hier adviseert zij directeur-grootaandeelhouders, bestuurders en zelfstandige ondernemers over verschillende groeivraagstukken, zoals optimalisatie en het verbeteren van rendement, financieringen, etc. Zij begeleidt organisaties in onder andere de productie, zorg, logistiek, automotive, transport en leisure sector.

Mark Splinter

Mark Splinter werkt sinds 2007 in de assurance praktijk van Grant Thornton. Daarvoor werkte hij onder andere voor BDO en als internal auditor bij de Vrije Universiteit Amsterdam. Vanuit de rol van supervisor bij Grant Thornton groeide Splinter begin 2008 door tot audit manager en in september 2009 tot senior audit manager. Hij bedient zowel nationale als internationale klanten in verschillende sectoren, zoals productie, handel, energie, media & entertainment en chemie. Daarnaast is Splinter betrokken bij de ontwikkelingen op het gebied van IT binnen de controlepraktijk.

kopieer tekst artikel