banner image
Persberichten

Grant Thornton breidt haar adviestak uit met overname van Milana en Sinzer

Alphen aan den Rijn, 19 december 2018: Grant Thornton neemt per 1 januari 2019 twee bedrijven over die bijdragen aan het versterken van haar adviesdiensten: het consultancybedrijf Milana en adviesbureau Sinzer. Sebo Havinga, lid raad van bestuur bij Grant Thornton: "Met deze overnames slaat Grant Thornton een grote slag in de advisering rondom cybersecurity en het managen van maatschappelijke impact. En kunnen we nog meer toegevoegde waarde leveren in het mkb en mid corporate segment binnen de drie thema’s waarop wij ons strategisch richten: technologie, digital en duurzaamheid."

Milana

Milana is een cybersecurity consultancy bureau gevestigd in Kwadijk, Noord Holland. Het bureau is sinds 2008 actief in de wereld van security. Inmiddels werken er 20 professionals met specifieke focus op informatieveiligheid. Milana biedt diensten op het gebied van informatieveiligheid en privacy in de breedste zin van het woord. Sebo Havinga: “In onze dienstverlening maken we steeds meer gebruik van technologie. Hierdoor verandert de manier waarop we diensten aanbieden en de thema’s waarover we onze klanten informeren, bijvoorbeeld informatieveiligheid. Met de overname van Milana zijn we nog beter in staat om onze klanten hiervan bewust te maken en te zorgen dat ze passende maatregelen nemen.”

Sinzer

Sinzer bestaat sinds 2008 en helpt bedrijven, goede doelen, investeerders en fondsen om strategieën te ontwikkelen waarmee zij hun maatschappelijke impact kunnen meten, rapporteren en verbeteren. Bij het adviesbureau werken 10 professionals. Sebo Havinga: “De markt eist dat organisaties hun maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen en de impact die zij hebben op mens en milieu meetbaar en transparant maken. Met de overname van Sinzer halen we zowel tools als consultants in huis om onze klanten te helpen hun maatschappelijke impact te managen.”

De 3 voormalig directeur-eigenaren, Migiel de Wit-Beets, Marlon van Dijk en Emma Verheijke zijn per 1 januari 2019 benoemd als partner bij Grant Thornton.

kopieer tekst artikel