banner image
Persberichten

Grant Thornton heeft vier partners benoemd

André Heuvelman, Maarten Verweij, Monique Pisters en Charles Marais zijn met ingang van 1 januari 2018 benoemd tot partner van Grant Thornton Accountants en Adviseurs B.V.

André Heuvelman

André Heuvelman werkt sinds 1997 in de assurance praktijk van Grant Thornton. Vanuit de rol van assistent accountant groeide hij door tot audit manager en partner / externe accountant. Heuvelman heeft uitgebreide ervaring opgebouwd met diverse soorten nationale en internationale controleopdrachten en review werkzaamheden (NL GAAP, US GAAP, IFRS). Hij bedient grote en middelgrote ondernemingen in verschillende sectoren, zoals productie, handel, logistiek en dienstverlening. Daarnaast is hij al enige jaren actief als Deputy Compliance Officer voor Grant Thornton in Nederland.

Maarten Verweij

Maarten Verweij werkt sinds 2017 als accountant-adviseur in de samenstel- en adviespraktijk van Grant Thornton. Daarvoor werkte hij als MKB-accountant en -adviseur voor KPMG en BDO. Als betrokken sparringpartner begeleidt Verweij onder andere familiebedrijven, directeur-grootaandeelhouders en zelfstandig ondernemers bij de verschillende fases van het ondernemerschap en bijbehorende groeivraagstukken, zoals het verbeteren van rendement, het verkrijgen van financiering en het overdragen/verkopen van de onderneming. Daarnaast is hij als unitleider verantwoordelijk voor de MKB praktijk van Grant Thornton in Alphen aan den Rijn.

Monique Pisters

Monique Pisters studeerde in 2004 af aan de Universiteit van Maastricht op fiscaal recht. Zij startte haar carrière bij Deloitte in Eindoven op de internationale praktijk, waarna ze van 2008 tot 2010 werkte op de internationale praktijk bij KPMG Curaçao. In december 2010 keerde Pisters terug naar Nederland en begon ze bij Grant Thornton als senior adviseur, waarna ze doorgroeide naar manager, senior manager en nu partner. Vanuit de internationale tax praktijk van Grant Thornton houdt Monique zich onder andere bezig met fusies en overnames, cross border taxation en fiscale herstructureringen, met een focus op de Verenigde Staten, Canada, Duitsland en Curaçao.

Charles Marais

Charles Marais is in 2001 afgestudeerd als Bachelor in Business Administration (BBA) met focus op Finance (magna cum laude) aan de Texas Christian University in de Verenigde Staten. Sinds 2005 is Marais Chartered Financial Analyst (CFA). Hij heeft in de afgelopen 15 jaar internationale ervaring opgedaan als Transfer pricing specialist in de Verenigde Staten, Mexico en Nederland. Begin 2016 is Marais gestart bij Grant Thornton als unitleader Transfer pricing en nu benoemd tot partner. Bij Grant Thornton focust hij zich op transfer pricing planning en documentatie, economische modellering en dispute resolution voor multinationale klanten binnen diverse sectoren.

kopieer tekst artikel