banner image
Persberichten

Drie nieuwe partners voor Grant Thornton

Alphen aan den Rijn, 20 mei – De groei van accountants- en adviesorganisatie Grant Thornton zet door met de toetreding van drie nieuwe partners. Margreet Ligthart - Overweel, Alex Ruigendijk en Jan Ruigendijk zijn met ingang van 1 juli 2019 benoemd tot partner van Grant Thornton Accountants en Adviseurs B.V. Grant Thornton is trots op deze versterking van de partnergroep, die bijdraagt aan het realiseren van de strategie en verbetering van de marktpositie.

Margreet Ligthart-Overweel

Margreet Ligthart-Overweel (45) is onlangs begonnen als controlerend accountant bij Grant Thornton binnen de zorgsector. Margreet heeft tijdens haar carrière als accountant gewerkt bij onder andere EY en Deloitte en heeft daarbij ruime ervaring opgedaan bij een verscheidenheid aan zorginstellingen. Naast controlerend accountant is Margreet ook adviseur voor niet-controleklanten en werkt ze voor het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Binnen Grant Thornton gaat Margreet zich samen met de sectorgroep Healthcare focussen op het onderhouden en verder uitbouwen van de zorgdivisie in de audit praktijk.

Alex Ruigendijk

Alex Ruigendijk (43) startte zijn carrière bij PwC. Na ruim vier jaar maakte hij de overstap naar het familiekantoor, Ruigendijk Accountants en Adviseurs. De afgelopen tien jaar is Alex werkzaam geweest bij Baker Tilly waarvan de laatste jaren, vanaf 2013, als partner. Binnen Grant Thornton zal Alex als partner werkzaam zijn binnen de controlepraktijk met een speciale focus op dga/familiebedrijven. De ervaring en expertise van Alex is een welkome aanvulling die bijdraagt aan versterking en uitbreiding op de vestiging Alphen aan den Rijn.

Jan Ruigendijk

Jan Ruigendijk (47) is per 1 juli a.s. benoemd tot partner bij Grant Thornton binnen de accountancy praktijk op de vestiging Gouda. Naast opgedane ervaringen bij het familiekantoor Ruigendijk Accountants en Adviseurs, is Jan ruim 10 jaar partner geweest bij Baker Tilly. Jan heeft in zijn carrière ruime ervaring opgedaan binnen het vak bij zowel kleine als grote organisaties in binnen- en buitenland met als specifiek aandachtsgebied het MKB en familiebedrijven. Binnen Grant Thornton zal Jan zich focussen op de marktbewerking rondom Gouda en een bijdrage leveren aan de groei aldaar.

Meld u aan voor onze nieuwsbrieven

Wij brengen u graag op de hoogte van nieuwe (internationale) inzichten op het gebied van financiën, bedrijfsvoering, strategie, governance, risk, compliance en meer.

Meld u aan

kopieer tekst artikel