banner image
Persberichten

Grant Thornton benoemt nieuwe partners

Alphen aan den Rijn, 23 januari  2019 –  Grant Thornton begint het nieuwe jaar goed. Na een succesvol 2018, waarin een omzetgroei van 6,3% werd behaald, zijn per 1 januari acht nieuwe partners benoemd. De partners zijn: Christiaan Buizer, Denny ten Camp, Niels Dekker, Marlon van Dijk, Remco Dijkstra, Sander Storm, Migiel de Wit-Beets en Emma Verheijke.

Met de omzetgroei kwam de totale omzet van Grant Thornton in Nederland in 2018 uit op 56,3 miljoen euro. Niet alleen in Nederland, maar ook internationaal bezien maakt Grant Thornton een flinke groei door (9,4%). De groei in Nederland zet zich door met de toetreding van de volgende partners:

Christiaan Buizer

Christaan Buizer (32 jaar) is sinds 2011 werkzaam bij Grant Thornton in Gouda als senior manager tax. Zijn klanten zijn met name (middel-)grote nationale en internationale ondernemingen en hun aandeelhouders, vaak actief in bouw, handel en logistiek en deurwaarderij. Christiaan zet zijn expertise vooral in op het vlak van vennootschapsbelasting, herstructureringen, overdrachtsbelasting en estate planning.

Denny ten Camp

Denny ten Camp (49 jaar) is van huis uit registeraccountant en adviseert al meer dan twintig jaar mkb-bedrijven en dga´s, voornamelijk van familiebedrijven. Hij zal zich ook binnen Grant Thornton op deze doelgroep blijven richten, met name in de regio Arnhem, Gelderland en de Achterhoek. Voordat hij in november dienst kwam, was Denny 11 jaar werkzaam bij ETL Dales in Doetinchem.

Niels Dekker

Niels Dekker (43 jaar) zal per 1 februari 2019 worden benoemd tot partner en unitleider bij Grant Thornton. Hij zal zich als tax specialist focussen op Global Mobility Services (GMS). Niels is zijn carrière gestart bij Loyens & Loeff. Daarna heeft hij bij PwC in de businessunit HR-Services zijn klantenportefeuille uitgebouwd. Naast zijn reguliere klantenwerk heeft Niels diverse commerciële functies vervuld en een actieve rol gespeeld bij het implementeren van een groot intern gedragsveranderingstraject.

Marlon van Dijk

Marlon van Dijk (35 jaar) is door de overname van Sinzer BV door Grant Thornton per 1 januari 2019 benoemd als partner. Marlon was directeur en mede-eigenaar van Sinzer BV. Zij heeft een breed portfolio van klanten geadviseerd bij het ontwikkelen van strategieën om de maatschappelijke waardecreatie te meten, rapporteren en verbeteren. Het is haar persoonlijke missie organisaties 'accountable' te maken voor de niet-financiële waarde die zij creëren of vernietigen om op deze manier bij te dragen aan een duurzame wereld.

Remco Dijkstra

Remco Dijkstra (46 jaar) houdt zich voornamelijk bezig met het adviseren van mkb-ondernemers in Amsterdam. Na 22 jaar werkzaam te zijn geweest bij Deloitte, HLB en BDO heeft Remco 1,5 jaar gewerkt als directeur bij een familiebedrijf dat zich bezig houdt met de exploitatie en ontwikkeling van vastgoed. Remco zal als Master in Finance of Small and medium Sized entities (TIAS) een bijdrage leveren aan de uitbouw van de familiebedrijven praktijk van Grant Thornton in Amsterdam.

Sander Storm

Sander Storm (38 jaar) heeft als registeraccountant zijn ervaring opgedaan bij de Grant Thornton praktijk in Rotterdam waar hij al geruime tijd werkt. Sander wil zijn passie en expertise inzetten op het gebied van productiebedrijven met dochtervennootschappen in het buitenland.

Emma Verheijke

Emma Verheijke (31 jaar) is door de overname van Sinzer BV door Grant Thornton per 1 januari 2019 benoemd als partner. Binnen Sinzer BV was Emma, naast directeur en mede-eigenaar, verantwoordelijk voor een brede groep klanten in verschillende sectoren. Zij richt zich op strategie, onderzoek en rapportage van maatschappelijke impact van organisaties. Emma is actief als bestuurslid bij ActionAid en in de review board voor de Code Sociaal Ondernemen.

Migiel de Wit-Beets

Migiel de Wit-Beets (40 jaar) is zijn carrière begonnen bij Capgemini. Via een grote bank en een klein consultancy bureau is hij uiteindelijk in 2008 voor zichzelf begonnen. Inmiddels is de consultancy organisatie Milana uitgegroeid tot een gewaardeerd partner op het gebied van Informatieveiligheid, Privacy en Beheer. Sinds 1 januari 2019 is Milana aangesloten bij Grant Thornton Advisory om Cyber security binnen Grant Thornton verder op de kaart te gaan zetten!

kopieer tekst artikel