Search & Interim

Managing partner Jan Sinoo

+31 (0) 6 5788 6973

Neem contact op

Zoekt u IT & Finance kandidaten voor key posities op senior professional, managers, directie en executive niveau? Grant Thornton Search & Interim vindt en selecteert de juiste kandidaat.

In een markt waar talent schaars is, werving tijdrovend en het aantrekken van topmedewerkers voortdurend op uw agenda staat heeft u met de recruitment expertise van Grant Thornton Search & Interim de beschikking over een proactieve recruitment partner.

Van MKB tot multinational, wij vergroten groeikansen voor dynamische organisaties. Met een groot bestand aan professionals en executives hebben wij onszelf in ruim 25 jaar aan mooie klanten en opdrachtgevers bewezen. Onze persoonlijke en actieve benadering van kandidaten en het netwerk van Grant Thornton staan garant voor het juiste talent op de juiste plek. Bij ons vindt u persoonlijke interesse in de ambitie van klant en kandidaat. Een goed gesprek is voor ons het uitgangspunt.

Recruitment technologie

Recruitment is ons vak, slimme technologie gedreven sourcing, jobmarketing en selectie is onze passie. Search & Interim investeert in de belevingswereld van de kandidaat als kritische klant en wil weten wat hem of haar drijft en interesseert. Recruitment technologie helpt ons niet alleen aan inzicht in de drijfveren van de kandidaat maar zetten wij ook in om de kandidaat sneller te vinden en aan proactieve recruitment marketing te doen. Zo zetten we de kandidaat en de vacature voor u op voorsprong in de arbeidsmarkt.

Het beste talent voor uw vacature bij u aan tafel.

Lees meer

Een snelle inzet van interim-kandidaten met de juiste kennis en ervaring.

Lees meer