Partner Mark Hoekstra

Business support services

Neem contact op

Grant Thornton begeleidt u probleemloos door de groeicyclus

Door haar wijdverspreide netwerk kan Grant Thornton de expertise van vele experts gebruiken om u te helpen het volledige potentieel van uw concept te benutten en uw  onderneming probleemloos door de groeicyclus te begeleiden. Grant Thornton richt zich nadrukkelijk op dynamische organisaties en business services bedrijven zijn dat bij uitstek. Of u nu in Nederland of over de grens wilt groeien, wij staan u bij.

Uw uitdagingen, onze oplossingen

Als u met Grant Thornton samen werkt dan kunt u rekenen op innovatieve oplossingen voor de uitdagingen waar u voor staat. Onze voordelen voor u:

  • Global reach, local touch: in Nederland staan we dichtbij u en de markt en weten we wat er speelt. Waar u ook actief bent, Grant Thornton beschikt over een internationaal netwerk waardoor u altijd verzekerd bent van dezelfde service en dienstverlening.
  • Servicegericht: onze hoge betrokkenheid van senior management en partners maken dat u op hoog niveau kunt sparren over uw uitdagingen en ideeën. En tijdens projecten houden we uiteraard alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten zodat u nooit achter de feiten aan loopt.
  • Unieke oplossingen: collega’s uit diverse disciplines werken waar nodig samen en denken in oplossingen. Voor elk van uw uitdagingen krijgt u de service en aandacht die dit vereist.