Grant Thornton werkt intensief samen met advocatenkantoren op tal van gebieden. De specialistische dienstverlening van Grant Thornton op het gebied van Accountancy en Forensic services is complementair aan de juridische dienstverlening door de betrokken advocatenkantoren.

Onze specialisten werken nauw samen met advocaten bij het toedrachtonderzoek naar het incident, het vaststellen van de relevante feiten, het beperken van de schade en/of het helpen voorkomen van vergelijkbare incidenten in de toekomst.

Wij helpen daarnaast met het vaststellen van schade als gevolg van dergelijke incidenten en treden op als deskundige in en buiten de rechtszaal. Daartoe beschikken onze mensen over deskundigheid, ervaring en de benodigde vergunningen op het gebied van accountancy, financieel economisch onderzoek, corporate intelligence, digitaal onderzoek, e-discovery en risicobeheersing.

Blijf op de hoogte!

Wij geven u graag nieuwe (internationale) inzichten op het gebied van financiën, bedrijfsvoering, strategie, governance, risk, compliance en meer.

Gerelateerde artikelen

Bekijk meer artikelen
Yvonne Vlasman
Partner Forensic & Integrity Services
Yvonne Vlasman
Yvonne Vlasman - partner Valuation, investigation & dispute services - is specialist op het gebied van investigations, litigation support, integriteitadvies en forensic audit support. Daarnaast is ze trainer en coach.
Lees meer over Yvonne Vlasman
Yvonne Vlasman
Partner Forensic & Integrity Services
Yvonne Vlasman