Uw organisatie moet zich blijven ontwikkelen om te kunnen groeien in de snel veranderende ICT-branche.

Moet u verder investeren in consultancy dienstverlening of toch meer in productoplossingen? Als u te maken krijgt met nieuwe uitdagingen heeft u een vooruitziende blik en een scherp zakelijk reactievermogen nodig.

Nederland biedt een goede uitgangspositie als het gaat om het verzilveren van deze uitdagingen. Het internationale netwerk van Nederland biedt organisaties de mogelijkheid om producten en diensten ook verder te ontwikkelen buiten de Nederlandse grenzen.

Partner Evert Everaarts

ICT

Neem contact op

Innovatie en appificatie

Cloud computing, social networking en mobiele toepassingen zijn slechts enkele van de nieuwe ontwikkelingen die constant om gerichte innovatie vragen. U moet bepalen welke middelen u inzet voor de ontwikkeling van concurrerende producten en diensten voor de korte en lange termijn, en hoe u deze technologieën kunt benutten om efficiëntie te creëren in en waarde toe te voegen aan uw eigen activiteiten.

Klantervaring 

Klantenvertrouwen is alles. Vandaag de dag dienen uw klanten vertrouwen te hebben in de functionaliteit van uw producten, de betrouwbaarheid van uw diensten en de veiligheid van hun gegevens. Het is uw taak om snel relevante ‘content-rich user’ technologie te ontwikkelen, de optimale distributiekanalen voor uw producten en diensten te bepalen, en de juiste veiligheidsmaatregelen en controles toe te passen. 

Globalisering 

Bij het ontwikkelen van uw go-to-market strategie dient u rekening te houden met het mondiale karakter van onze economie. Uitbreiding naar nieuwe internationale markten zijn een belangrijke overweging voor uw groeistrategie. Bovendien moet u rekening houden met de concurrentie vanuit opkomende markten.

Enterprise management

Het managen van uw bedrijf is gericht op winstgevendheid op lange termijn en aandeelhouderswaarde, door het aantrekken en behouden van hoogwaardige arbeidskrachten, het minimaliseren van bedrijfsrisico's, en het met succes voldoen aan de steeds meer beperkende, nationale en internationale regelgeving.

De ICT praktijk van Grant Thornton geeft u ongeëvenaard inzicht in de branche en de technische mogelijkheden om u te helpen duurzaam strategisch voordeel te behalen. Wij zorgen voor de zakelijke en financiële kennis die uw organisatie nodig heeft om te slagen in de dynamische, sterk concurrerende software- en internetsector, vandaag en morgen.