Boskoop

Wat wij voor u kunnen betekenen

Via onze front office in het Plantariumgebouw in Hazerswoude-Dorp zijn wij voor u als ondernemer in de regio Boskoop goed bereikbaar. U kunt hier op afspraak langskomen voor een persoonlijk adviesgesprek.

We richten ons vanuit deze vestiging met name op (boom)kwekerijen, hoveniers en mkb-ondernemers uit de regio.

Wij zijn diep geworteld in de regio en zeer actief binnen ondernemend Boskoop. We zijn betrokken bij Stichting Belangenbehartiging Greenport Boskoop en de Studieclub Boskoop. U vindt ons regelmatig op Plantarium en op bijeenkomsten van de Stichting Belangenbehartiging Greenport Boskoop. Tevens vindt u in de vakbladen Tuin & Landschap, De Boomkwekerij en De Bloemisterij artikelen die de ondernemer verder helpen met onderwerpen op fiscaal, bedrijfseconomisch en juridisch terrein. Daarnaast zijn wij trotse sponsor van de Open Kwekerij dag en Stichting Belangenbehartiging Greenport Boskoop.

Onze contactgegevens

Boskoop

Italiëlaan 4
2391 PT Hazerswoude-Dorp

Postbus 2259
2400 CG Alphen a/d Rijn

Werken bij Grant Thornton?

Waar zet jij de volgende stap?

Ruimte om te groeien is essentieel. Vanuit een solide (inter)nationale basis gecombineerd met het karakter van onze kantoren: flexibel, persoonlijk betrokken en resultaatgericht, bieden wij je ruimte om mee te groeien met onze organisatie. Onze unieke cultuur creëert een omgeving waarin je gestimuleerd wordt om het verschil te maken.

Waar ligt jouw groei?

Bekijk onze vacatures!