Woerden

Wat wij voor u kunnen betekenen

Vanuit de hoofdstad van het Groene Hart ondersteunt Grant Thornton in Woerden met haar dienstverlening zowel lokale als landelijke ondernemers die groei willen realiseren in Nederland en internationaal.

Ons hechte team in Woerden reageert snel en adequaat op vraagstukken die onze klanten bezighouden: fiscale optimalisering, overnames, bedrijfsopvolging, digitalisering van administraties, alsook vraagstukken op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit doen we uiteraard multidisciplinair!

U kent als ondernemer uw eigen business. Wij informeren proactief over komende ontwikkelingen die op uw onderneming effect hebben. Op onder andere onze jaarlijkse Haringparty bieden wij lokale ondernemers de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en uitdagingen met elkaar te delen. Onze lokale kennissessies geven u de gelegenheid om de impact voor uw eigen onderneming met onze adviseurs verder uit te diepen. Zo bouwen wij aan langdurige klantrelaties.

Download onze routebeschrijving [ 494 kb ].

Onze contactgegevens

Woerden

Middellandse Zee 15A, 3e etage
3446 CG Woerden

Postbus 2259
2400 CG Alphen a/d Rijn

office career event image

Werken bij Grant Thornton?

Waar zet jij de volgende stap?

Ruimte om te groeien is essentieel. Vanuit een solide (inter)nationale basis gecombineerd met het karakter van onze kantoren: flexibel, persoonlijk betrokken en resultaatgericht, bieden wij je ruimte om mee te groeien met onze organisatie. Onze unieke cultuur creëert een omgeving waarin je gestimuleerd wordt om het verschil te maken.

Waar ligt jouw groei?

Bekijk de vacatures voor de vestiging Woerden. Of bekijk al onze openstaande vacatures!