Amsterdam

Wat wij voor u kunnen betekenen

Grant Thornton in Amsterdam is gevestigd naast de Amsterdam Arena en de Ziggo Dome. Vanuit deze vestiging adviseren onze specialisten een brede klantengroep, van nationale en internationale ondernemingen tot artiesten en topsporters met hun fiscale en financiële vraagstukken. Grant Thornton in Amsterdam is trots op haar cultuur waarin we onze medewerkers aanmoedigen initiatief te nemen en te investeren in hun persoonlijke groei. Daarnaast koestert de vestiging medewerkers met een diverse achtergrond en bieden we een leerzame en stimulerende werkplek voor iedereen, waarbij respect voor elkaar voorop staat.

We organiseren jaarlijks verschillende inhoudelijke sessies en bijeenkomsten om onze klanten en andere ondernemers op de hoogte te houden van de voor hen, en hun onderneming, relevante ontwikkelingen.

Grant Thornton in Amsterdam onderstreept de visie van Only Friends. Only Friends wil, op een toonaangevende manier, sporters met een beperking uit Amsterdam en omstreken de mogelijkheid bieden om georganiseerd te sporten in een eigen, veilige en vertrouwde omgeving.

Download onze routebeschrijving. [ 1008 kb ]

Voor de navigatie naar onze parkeergarage gebruikt u het adres:
De Passage 88
1101 AX  Amsterdam
In de parkeergarage volgt u de borden Office naar de ingang van het pand.

Onze contactgegevens

Amsterdam

De Passage 150
1101 AX Amsterdam

Postbus 2259
2400 CG Alphen a/d Rijn

office career event image

Werken bij Grant Thornton?

Waar zet jij de volgende stap?

Ruimte om te groeien is essentieel. Vanuit een solide (inter)nationale basis gecombineerd met het karakter van onze kantoren: flexibel, persoonlijk betrokken en resultaatgericht, bieden wij je ruimte om mee te groeien met onze organisatie. Onze unieke cultuur creëert een omgeving waarin je gestimuleerd wordt om het verschil te maken.

Waar ligt jouw groei?

Bekijk de vacatures voor de vestiging Amsterdam. Of bekijk al onze openstaande vacatures!

Uw contactpersoon

Partner international tax

Jurgen van Hattum

Partner international tax