Arnhem

Wat wij voor u kunnen betekenen als Arnhemse ondernemer

Vanuit onze groeiende vestiging midden in het centrum van Arnhem werken wij met diverse specialisten nauw samen. Daarmee onderscheidt Grant Thornton in Arnhem zich van de meeste andere accountantskantoren in de regio. We zijn letterlijk (dagelijks) midden in de gemeenschap aanwezig.
Vanuit onze vestiging in Arnhem bedienen we mkb-ondernemingen, mid corporates en familiebedrijven die zowel nationaal als internationaal zijn georiënteerd. Daarnaast is in Arnhem de Dutch German Desk gevestigd.

Samen met de vestigingen van de member firm in Duitsland (waaronder Düsseldorf) ondersteunen en adviseren wij ondernemingen met grensoverschrijdende activiteiten. Onze focus ligt op de totale dienstverlening aan deze dynamische ondernemingen.

Wij zijn sterk verbonden met de regio en onze partners zijn zeer betrokken bij ondernemend Arnhem. Zo zijn we actief binnen OKA waarin de ondernemers uit Arnhem zijn verenigd. Ook zijn we actief bij de businessclubs Vitesse, Sociëteit Gelre, Finanza, Stichting Eusebius Arnhem, VNO/NCW, WHMC en NL Investeert.

Download onze routebeschrijving [ 1106 kb ].

Wat wij voor u kunnen betekenen als Arnhemse ondernemer

Video Grant Thornton in Arnhem

 

Onze contactgegevens

Arnhem

Building026, 4e etage
Koningstraat 30-2
6811 DG Arnhem

Postbus 2259
2400 CG Alphen a/d Rijn

office career event image

Werken bij Grant Thornton?

Waar zet jij de volgende stap?

Ruimte om te groeien is essentieel. Vanuit een solide (inter)nationale basis gecombineerd met het karakter van onze kantoren: flexibel, persoonlijk betrokken en resultaatgericht, bieden wij je ruimte om mee te groeien met onze organisatie. Onze unieke cultuur creëert een omgeving waarin je gestimuleerd wordt om het verschil te maken.

Waar ligt jouw groei?

Bekijk de vacatures voor de vestiging Arnhem. Of bekijk al onze openstaande vacatures!