Rotterdam

Wat wij voor u kunnen betekenen

Aan de voet van de Erasmusbrug vindt u onze Rotterdamse vestiging. Vanuit het hart van Rotterdam helpen wij onze brede klantengroep met hun nationale en internationale vraagstukken. Ondernemers in Rotterdam hebben te maken met een veelheid aan wetten en regelgeving, zowel lokaal als (inter)nationaal. Wij zijn in staat u te ontzorgen op het gebied van de uitdagingen die deze wet- en regelgeving met zich meebrengt. Naast accountancy en belastingadvies bieden wij tal van adviesdiensten die u kunnen helpen uw doelen te bereiken. Wij zijn lid van en nauw verbonden met diverse Rotterdamse (netwerk)organisaties zoals MKB-Rotterdam, Deltalinqs, RPPC en de KVNR.

Wij bieden aan medewerkers een inspirerende werkomgeving met veel kansen op talentontwikkeling en veel ruimte voor persoonlijke groei. Gezien de groei van onze vestiging zijn er uitgebreide mogelijkheden voor sollicitanten op allerlei niveaus.

Jaarlijks organiseren wij verschillende inhoudelijke seminars en bijeenkomsten om onze klanten en andere ondernemers op de hoogte te houden van de voor hen relevante ontwikkelingen. Als u actief bent in de zorgsector, staan specialisten uit de Healthcare groep voor u klaar. Als u actief bent in de maritieme en/of transport- en logistieksector kunnen onze specialisten in de Transport & logistics groep u zeker verder helpen.

Ook binnen andere sectoren zijn wij natuurlijk actief. Al onze specialismen zijn vertegenwoordigd op de Rotterdamse vestiging: accountants, (internationaal) fiscalisten, juristen, consultants (Transaction services, Corporate finance, Cyber risks, Valuation, Investigation, Dispute services, Business risk services etc.). Voor een compleet overzicht van ons dienstenaanbod verwijzen we u naar de tab 'Diensten' bovenaan deze pagina. 

Download onze routebeschrijving [ 211 kb ].

Onze contactgegevens

Rotterdam

Gedempte Zalmhaven 4 E
3011 BT Rotterdam

Postbus 2259
2400 CG Alphen a/d Rijn

office career event image

Werken bij Grant Thornton?

Waar zet jij de volgende stap?

Ruimte om te groeien is essentieel. Vanuit een solide (inter)nationale basis gecombineerd met het karakter van onze kantoren: flexibel, persoonlijk betrokken en resultaatgericht, bieden wij je ruimte om mee te groeien met onze organisatie. Onze unieke cultuur creëert een omgeving waarin je gestimuleerd wordt om het verschil te maken.

Waar ligt jouw groei

Bekijk de vacatures voor de vestiging Rotterdam. Of bekijk al onze openstaande vacatures!

Uw contactpersoon

Partner assurance | Sectorleider transport & logistiek

Max van Rijssel

Partner assurance | Sectorleider transport & logistiek