Grant Thornton heeft een samenwerkingsverband met de volgende business partners:

FD Mediagroep

FD Mediagroep is een vooraanstaande nieuws- en informatiedienstverlener voor ondernemend Nederland. Twee grote pijlers zijn BNR Nieuwsradio en Het Financieele Dagblad. Grant Thornton is partner van De Nieuwe Kampioenen, een platform wat laat zien waar de grote kansen voor Nederlandse bedrijven liggen. Bedrijven met een grote ambitie en innovatiemorgen die een verschil kunnen maken in de sector waarin ze actief zijn.

Hartstichting

De Hartstichting strijdt tegen hart- en vaatziekten. De hartstichting werkt op allerlei manieren samen met mensen die zich betrokken voelen bij hart- en vaatziekten.

Höcker Advocaten

Höcker Advocaten is een advocatenkantoor dat zich heeft gespecialiseerd in juridische procedures op basis feiten- en toedrachtsonderzoek. In samenwerking met onze Forensic services unit zijn zij in staat om voor ondernemingen kwetsbare processen zeer vakkundig te begeleiden.

HUBspot

HUBspot is een bruisend centrum voor innovatie en ondernemerschap in Leiden. Een plek waar innoverende studenten, ondernemers, investeerders, docenten en bedrijven elkaar ontmoeten en inspireren, kennis opdoen en samen ondernemen. Met als doel om Leiden innovatiever te maken.

KVK USA, Duitsland & Hong Kong

Om uw internationale groei ambities te faciliteren zijn wij lid van een aantal buitenlandse Kamers Van Koophandel. Hierdoor kunnen wij u beter ondersteunen bij het realiseren van uw groei.

  • The American Chamber of Commerce (AmCham)
  • De Deutsch-Niederländische Handelskammer (DNHK)
  • Hong Kong Kamer van Koophandel (HKKVK)

NCD

De NCD (Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren) is een vereniging van, voor en door leiders en toezichthouders. Al sinds 1953. Collega’s onder elkaar, die belang hechten aan een goed onderling contact om van elkaar te leren en elkaar te ondersteunen.

UNIT4

Unit4 is een wereldwijde leverancier van gebruiksvriendelijke bedrijfssoftware voor dienstverlenende organisaties. Met de software van Unit4 bedienen wij onze MKB klanten nog beter. Met behulp van de software worden dossiers gedigitaliseerd en werkprocessen gestroomlijnd, waardoor Grant Thornton een efficiëntieslag kan maken in de samenstel- en fiscale praktijk.

Meer weten over Grant Thornton? Neem contact op