Onze adviseurs gaan een stap verder

Het bijzondere van een familiebedrijf is dat zakelijke belangen met privélevens kruisen. Maar deze kracht is ook meteen de grootste valkuil. Om samen verder te komen kunnen onze objectieve specialisten het verschil maken. Vanuit een vertrouwensband begrijpen zij ook wat er niet gezegd wordt. Want een familiebedrijf gaat niet alleen maar over zaken.

 

Twee lachende adviseurs van famliebedrijven

campaign image

Opvolging

Wie wel en wie juist niet? Of moeten we voor iemand buiten de familie gaan? Lees alles over hoe u opvolging regelt.

 

 

campaign image

Duurzaamheid

Nu inzetten op duurzaamheid of wachten? En hoe overtuigt u familieleden daarvan? Lees alles over duurzaamheid voor familiebedrijven.

campaign image

Eigenaarschap

Wie krijgt er aandelen en zeggenschap? En wat als iemand onverwacht wegvalt? Lees alles over eigenaarschap en overdacht.

 

 

campaign image

Vermogen

Hoe verdeelt u bedrijfsvermogen in de familie? En hoe zit dat met belasting? Lees alles over bedrijfsvermogen in familiesfeer.

Toekomstbestendig ondernemen voor het familiebedrijf

Unieke podcastserie voor ondernemers met een lange termijnvisie. In een serie van vijf podcasts nemen wij u mee in de urgentie van toekomstbestendig ondernemen. Niet alleen om de wereld leefbaar te houden. Maar ook om daarin relevant te blijven als onderneming. Welke stappen moet u nu nemen om uw lange termijn doelen te bereiken.

Podcast series studio voor familiebedrijven

campaign image

 

Interesse in een inspiratiesessie?

In deze inspiratiesessie gaan we met elkaar in gesprek over deze en andere uitdagingen van deze tijd. Wat voor ontwikkelingen spelen er in uw bedrijfstak en wat betekent dit voor u als eigenaar? Hoe maak je een eigenaarsstrategie en hoe kunt u uw risico's verkleinen? Hoe maak je een keuze inde verschillende scenario's die voorliggen?

Maak een afspraak met een van onze specialisten

Onze adviseurs staan graag aan uw zijde als het gaat om uw bedrijfs-, eigendom-, en familiebelangen. Dat doen wij vanuit onze kernwaarden, waar samenwerking een belangrijke waarde is voor ons, vanuit onze ervaring en vooral door te luisteren naar u.