Expertise van wereldformaat, dichtbij huis

Grant Thornton Nederland is lid van Grant Thornton International Ltd (GTIL), één van ’s werelds grootste netwerken (#7) van onafhankelijke accountants- en adviesorganisaties met 73.000 professionals in meer dan 150 landen.

Vanuit acht Nederlandse vestigingen ondersteunen 700+ professionals onze klanten met raad en daad op het gebied van accountancy, belastingen en (financiële) adviesvraagstukken. We leveren expertise van wereldformaat, op een manier die naadloos bij de unieke situatie van iedere klant aansluit. Wij werken vanuit een solide basis met een flexibele en resultaatgedreven mentaliteit.

Sterker staan in veranderende tijden

Grant Thornton is als geen ander ingesteld op organisaties die in beweging zijn; of het nu in de corporate wereld, het publieke domein of het midden- en kleinbedrijf is. We gaan samen met de klant op zoek naar het beste advies. Daardoor kunnen we sneller, slimmer en pro-actiever inspelen op belangrijke ontwikkelingen in hun organisatie of markt. Zo vergroten we de bewegingsruimte, het verandervermogen en de groeikansen van onze klanten. Waardoor zij sterker staan in veranderende tijden.

Jaaroverzicht 2022

Bekijk ons jaaroverzicht 2022: 

Bekijk het jaaroverzicht