Grant Thornton neemt haar verantwoordelijkheid om zo duurzaam mogelijk met haar omgeving om te gaan. Dit doen wij op een aantal manieren.

Productie

Grant Thornton heeft gekozen voor het digitaliseren van het productieproces. Alles verloopt digitaal, zelfs het akkoord geven door de klant. Dit noemen wij e-signing. Niet alleen zijn onze financiële overzichten digitaal, ook is het voor de klant niet meer nodig om facturen of overzichten op papier te produceren. Dit heeft ons aantal boomequivalenten met de helft teruggebracht.

Video In september (2016) organiseerde Grant Thornton haar wereldwijde MVO-dag 'Growing Together in the community'. Bekijk de video

Mobiliteit

Onze kantoren zijn gevestigd op loopafstand van een station en of zijn uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer.

Huisvesting

Onze huisvesting selecteren we op een gunstig energielabel. Om onze hybride auto’s optimaal te gebruiken hebben we een elektrische laadpaal geplaatst.

Maatschappelijke betrokkenheid

Hartstichting

Grant Thornton is in 2015 een samenwerking gestart met de Nederlandse Hartstichting rond het thema ‘6-minuten zone’. Hiervoor stellen we onze locaties en AED’s ter beschikking.

World Cleanup Day

Grant Thornton gaat zich met al haar vestigingen inzetten voor de World Cleanup Day op 15 september 2018 tijdens de Global CSR Day. Tientallen grote Nederlandse bedrijven en organisaties ondersteunen World Cleanup Day. In meer dan 150 landen tegelijk wordt het de grootste Cleanup ooit.