U wilt uw aandacht richten op de groei en de ontwikkeling van uw onderneming. U heeft behoefte aan (financieel) advies over de keuze voor het zelf doen of uitbesteden van uw administratie, inzicht verkrijgen en sturen van uw organisatie via managementinformatie, continuïteitsvraagstukken en u wilt voldoen aan wet- en regelgeving in Nederland, Europa en daarbuiten.

Advies op maat

Samen met u zoeken we naar het beste advies. Of u nu dga bent bij een mkb-onderneming, CFO bij een internationaal bedrijf of een bestuurder van een non-profitorganisatie, onze accountants en adviseurs staan u graag bij. De kracht van onze organisatie is dat we fullservice dienstverlening bieden, zowel nationaal als internationaal.

Wij zorgen ervoor dat uw jaarcijfers op de juiste wijze worden samengesteld, helpen u bij het digitaliseren en inrichten van uw administratie, zorgen ervoor dat u aan wettelijke verplichtingen voldoet en benutten samen met u de groeikansen voor uw onderneming.

Grant Thornton kan u helpen bij:

Accountancy & financieel advies

Financial compliance

Is uw onderneming internationaal actief? Dan wilt en moet u voldoen aan de (financiële) wet- en regelgeving in de verschillende landen waar u actief bent. Maar hoe houdt u financieel overzicht?

Financieel inzicht

U wilt de juiste financiële beslissingen nemen op basis van betrouwbare en overzichtelijke managementinformatie. U wilt 24/7 inzicht in al uw financiële gegevens, om op ieder gewenst te weten hoe u ervoor staat en waar u moet bijsturen.

Financiële administratie

Een accurate financiële administratie geeft u de informatie die u nodig heeft om de juiste beslissingen te nemen. Het grote voordeel van een digitale financiële administratie is dat u op elk moment de data van uw belangrijkste financiële processen inziet, of het nu gaat om in- en verkoopfacturen, salarisbetalingen of bankmutaties.

Uitbesteden

Wat levert mij meer op: zelf doen of uitbesteden? Klanten stellen ons geregeld de vraag of zij hun financiële administratie zelf moeten doen, of dat uitbesteden beter is. Het volledig uitbesteden van uw financiële administratie kan een stap zijn die u veel oplevert. U kunt zich volledig op uw kernactiviteit richten. U weet zeker dat uw administratieve processen doorlopen bij ziekte of vakantie. U heeft de flexibiliteit om op te schalen bij groei en te downsizen bij krimp. En u weet zeker dat uw aan wet- en regelgeving voldoet.

Ernst van Waveren
Partner (RA)
Ernst van Waveren
Ernst van Waveren is als accountant en adviseur voornamelijk actief bij diverse (familie)bedrijven binnen het midden- en kleinbedrijf in Woerden en omstreken.
Lees meer over Ernst van Waveren
Ernst van Waveren
Partner (RA)
Ernst van Waveren

Evenementen

Voorgaand evenement 19 apr.
Voorgaand evenement 09 dec.
16:00
Voorgaand evenement 30 mrt.
00:00

Gerelateerde artikelen

Bekijk meer artikelen

Blijf op de hoogte!

Wij geven u graag nieuwe (internationale) inzichten op het gebied van financiën, bedrijfsvoering, strategie, governance, risk, compliance en meer.