Partner Ernst van Waveren

+31 (0) 88 676 9550

Neem contact op

Dynamische organisaties willen in de veranderende wereld alle aandacht richten op de groei en de ontwikkeling van hun business. Een accountant met kennis van uw markt en een brede focus, helpt u daarbij uw doelstellingen te realiseren. Een adviseur die precies weet wat er speelt in uw organisatie, kan snel voor u aanpassingen doorvoeren waardoor u zich kunt richten op succesvol ondernemen.

De accountants van Grant Thornton zorgen er uiteraard voor dat uw jaarcijfers op de juiste wijze worden samengesteld. Ook zorgen zij er voor, via het afgeven van verklaringen, dat u aan allerlei wettelijke verplichtingen kunt voldoen en kunt inspelen op kansen voor uw onderneming.

Maar meer nog kijken zij vooruit en spelen in op de ontwikkelingen die zich bij uw organisatie voordoen. Zo zijn zij op vele fronten actief en bieden allerlei oplossingen, ongeacht de omvang van uw organisatie.

Oplossingen voor financiële vraagstukken

Met een sterk team van deskundige accountants bieden wij u vele oplossingen voor de financiële vraagstukken waar u mee te maken heeft. Wij hebben daarbij oog voor wat er zich op de lokale markt afspeelt, maar ook op nationaal en internationaal gebied is er volop slagkracht om concrete oplossingen op allerlei gebieden aan te dragen. Dat betekent dat wij u het beste van twee werelden kunnen bieden.

Of u nu een MKB-onderneming bent of een non-profitorganisatie, onze accountants opereren op alle gebieden als specialist, dat is de kracht van onze omvang - zowel nationaal als internationaal - en waar nodig in combinatie met ervaren en deskundige belastingadviseurs en bedrijfsjuristen.

Grant Thornton kan u helpen bij: