U wilt uw aandacht richten op de groei en de ontwikkeling van uw onderneming. U heeft behoefte aan (financieel) advies over de keuze voor het zelf doen of uitbesteden van uw administratie, inzicht verkrijgen en sturen van uw organisatie via managementinformatie, continuïteitsvraagstukken en u wilt voldoen aan wet- en regelgeving in Nederland, Europa en daarbuiten.

Advies op maat

Samen met u zoeken we naar het beste advies. Of u nu dga bent bij een mkb-onderneming, CFO bij een internationaal bedrijf of een bestuurder van een non-profitorganisatie, onze accountants en adviseurs staan u graag bij. De kracht van onze organisatie is dat we full service dienstverlening bieden, zowel nationaal als internationaal.

Wij zorgen ervoor dat uw jaarcijfers op de juiste wijze worden samengesteld, helpen u bij het digitaliseren en inrichten van uw administratie, zorgen ervoor dat u aan wettelijke verplichtingen voldoet en benutten samen met u de groeikansen voor uw onderneming.

Grant Thornton kan u helpen bij:

Accountancy & financieel advies

Financiële administratie & outsourcing

Hoe weet ik of mijn onderneming goed loopt? Een accurate financiële administratie geeft u de informatie die u nodig heeft om de juiste beslissingen te nemen.

Financieel inzicht

U wilt de juiste financiële beslissingen nemen op basis van betrouwbare en overzichtelijke managementinformatie. U wilt op ieder moment weten hoe u ervoor staat en waar u moet bijsturen.

Financial compliance

Is uw onderneming internationaal actief? Dan wilt en moet u voldoen aan de (financiële) wet- en regelgeving in de verschillende landen waar u actief bent. Maar hoe houdt u financieel overzicht?

Onze specialist

Remco Dijkstra

Amsterdam

+31 (0) 88 676 9099