Als ondernemer wordt u regelmatig geconfronteerd met nieuwe verplichtingen en wijzigingen in de wet- en regelgeving. Hoe blijft u op de hoogte en zorgt u dat ook uw juridische zaken onder controle blijven?

Iedere ondernemer loopt tegen juridische vragen aan: het aannemen of ontslaan van personeel, de optimale juridische structuur, de bescherming van een merk, aansprakelijkheidsstelling, enzovoorts.

De specialisten van Legal services bieden u juridisch advies en helpen u bij het oplossen van juridische problemen, op juridisch gedegen en pragmatische wijze. Wij helpen u uw doelen te bereiken door uw juridische problemen uit handen te nemen zodat u zich kunt concentreren op waar u goed in bent, ondernemen. Waar nodig werken we nauw samen met accountants, fiscalisten en adviseurs uit andere disciplines, binnen en buiten Nederland. Juist deze geïntegreerde dienstverlening zorgt ervoor dat wij bij onze dienstverlening rekening houden met fiscale en andere aspecten die in uw specifieke branche van belang kunnen zijn.

Legal services

Arbeidsrecht

Onze arbeidsrecht specialisten zorgen dat u arbeidsrechtelijk in control bent, begeleiden ontslagprocedures en adviseren over alle aspecten van het arbeids- en ontslagrecht.

Contracten webshop

Maak binnen 5 minuten uw juridische document met Legal docs van Grant Thornton, voor een vaste lage prijs.

Gezondheidsrecht

Onze Gezondheidsrecht bedrijfsjuristen ontzorgen u bij juridische vormgeving van uw onderneming en dienstverlening en zorgen dat u in- en extern 'in control' bent.

Insolventie en bestuurdersaansprakelijkheid

De bedrijfsjuristen van Grant Thornton kunnen u behoeden voor misstappen en u begeleiden bij een eventuele doorstart of faillissementsaanvraag.

Ondernemingsrecht

Weet u welke juridische structuur past bij uw ondernemingsvorm en ook in privé optimale bescherming biedt?

Privacy- en dataprotectie

Als ondernemer verwerkt u zeer waarschijnlijk privacy gevoelige informatie. Hoe meer data u in uw organisatie verwerkt, hoe groter uw risico. Heeft u nagedacht over de gevolgen van een datalek? Hoe u deze gevolgen beperkt? En hoe u voldoet aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), ook wel bekend als de General Data Protection Regulation (GDPR)?

Vastgoed- en huurrecht

Onze vastgoedjuristen adviseren u bij het vormgeven van huurovereenkomsten en koopovereenkomsten en staan u terzijde bij eventuele geschillen bij huur en koop van onroerend goed.

Maak binnen 5 minuten uw juridische document

Legal docs van Grant Thornton maakt het voor u mogelijk in 3 stappen.

De documenten uit de contractenwebshop zijn standaarddocumenten die u zelf samenstelt. U koopt deze documenten dus zonder een persoonlijk juridisch advies.

Jan van Ederen
Partner
Jan van Ederen
Jan van Ederen houdt zich onder meer bezig met bedrijfsjuridische advisering van nationaal en internationaal opererende organisaties op een breed juridisch gebied.
Lees meer over Jan van Ederen
Jan van Ederen
Partner
Jan van Ederen

Waar kunt u ons vinden?

Dichtstbijzijnde vestiging voor u

Centrale diensten

Flemingweg 10
2408 AV Alphen aan den Rijn

Postbus 2259
2400 CG Alphen a/d Rijn