En weet u hoe u deze risico’s identificeert en beheerst? Heeft u voldoende tijd om u te focussen op de fiscale zaken die ertoe doen?

Uw tax compliance uitdagingen…

De fiscale wereld is en blijft aan verandering onderhevig. Nieuwe en veranderende wetgeving zorgt voor grote compliance uitdagingen bij CFO’s en Tax directors. Daarnaast neemt ook de rapportageverplichting vanuit de belastingdienst, toezichthouders en andere stakeholders toe. Enerzijds is het belangrijk om uw interne fiscale processen op orde te hebben en deze op efficiënte wijze uit te voeren. Anderzijds is het voor u van essentieel belang om te weten waar fiscale risico's liggen en hoe deze te beheersen. De inzet van tax technology helpt u om deze doelen te verwezenlijken.

… onze tax technology oplossingen

Wij geloven dat de inzet van tax technology voor elke onderneming - klein-, midden of groot bedrijf - toegankelijk moet zijn. Daarom richten wij ons op het aanbieden van advies en technologie, passend bij uw onderneming, die mee schaalt met uw wensen en de groei van uw onderneming. Wij ontwikkelen onze tax technology oplossingen intern of werken nauw samen met onze ontwikkelpartners om zo altijd de juiste oplossing voor de juiste prijs te bieden.

Ons tax technology team combineert professionals met verschillende achtergronden en specialismen, zowel binnen – als buiten de fiscaliteit. Van data-analyse tot btw, van loonbelasting tot risicobeheersing, van tax reporting tot proces management, wij kunnen u de benodigde expertise leveren.

Wij helpen u, gedreven door technologie, bij het:

Wilt u meer informatie of een demo van onze oplossingen?

Neem contact op met één van onze adviseurs voor meer informatie over hoe u uw tax compliance uitdagingen ondervangt met de inzet van tax technology.

Tax technology oplossingen

Btw-checker

U wilt zich geen zorgen maken over de juistheid van uw btw-aangiften in Nederland of elders in Europa. Hoe weet u zeker dat uw btw-administratie op orde is en u niet te weinig btw heeft betaald? Of dat u kansen mist? Daar komt bij dat het belang voor het hebben van de juiste data in uw btw-administratie toeneemt. Steeds meer landen voeren bijvoorbeeld verplichtingen in om per transactie aanvullende informatie te geven. Wij verwachten dat Nederland snel gaat volgen. Wat betekent dit voor uw onderneming en hoe voorkomt u boetes, naheffingen of het teveel betalen van btw?

OSS-tool

Het merendeel van bedrijven die vanuit de EU goederen verkopen aan particulieren in andere EU-landen, zijn geregistreerd voor de One-Stop-Shop (OSS) in een EU-lidstaat.

Tax control framework

Wat zijn mijn belangrijkste fiscale risico’s? Hoe identificeer ik deze risico’s? En hoe beheers ik ze? Het Tax control framework is een belangrijk instrument voor de interne controle bij een onderneming op de juistheid en volledigheid van de belastingaangiften.

WKR-checker

Maakt u geen of te weinig gebruik maken van de werkkostenregeling? En hoe voorkomt u naheffingen bij een verkeerde invulling van de WKR? Pas de WKR-checker toe.

Vraag een demo aan

Neem contact op met één van onze adviseurs voor meer informatie over hoe u uw tax compliance uitdagingen ondervangt met de inzet van tax technology.