Is uw onderneming future fit?

Hoe kan ik waarde toevoegen aan mijn onderneming? Hoe zet ik inzichten uit data en informatiestromen om in voordelen? Hoe veilig zijn mijn klantdata en hoe voorkom ik cybercriminaliteit? Gaan wij integer genoeg om met de belangen van onze stakeholders? Wat is onze maatschappelijke footprint en hoe meten we de impact op onze omgeving?

Navigeer naar de stip op de horizon

Wendbaar zijn, weerbaar zijn én durven kiezen… ook in onzekere tijden. Daarmee maakt u als ondernemer het verschil en vergroot u de kans op succes. Nu en in de toekomst! Wij helpen u te navigeren naar die stip op de horizon.

Uw onderneming future fit met oog voor mens en maatschappij

Op de weg die u gaat komt u ongetwijfeld obstakels tegen en loopt u tegen vraagstukken aan, waar u zelf mogelijk geen antwoord op heeft. Of het nu gaat om waardeontwikkeling, informatie, veiligheid, ethiek of duurzaamheid: wij hebben de kennis en ervaring om u richting te geven, zodat u zelf weloverwogen de juiste keuze maakt. Voor u zetten we graag die extra stap om uw onderneming future fit te maken en te houden. Dat doen we met oog voor mens én maatschappij. Daar mag u op vertrouwen!

future fit

Advisory

Business risk services

Ken ik mijn risico’s? Neem ik de juiste maatregelen? Ben ik effectief daarin, ook met IT-tools? En hoe toon ik dat aan? Dat is allemaal nog niet zo makkelijk te beantwoorden. Als u met dergelijke vragen worstelt, kunnen wij u helpen met onze reeks van Business risk services.

Corporate finance

Hoe sluit ik een goede deal als ik mijn bedrijf ga verkopen – of als ik een ander bedrijf koop?

Cyber risk services

Welke cyberdreigingen zijn relevant voor mijn organisatie? Heb ik de goede voorzorgsmaatregelen genomen om mijn data te beschermen of zet ik teveel in op één risico? Hoe detecteer ik snel inbrekers in mijn netwerk? En wat doe ik eigenlijk eerst als mijn data is gekidnapt? Goede vragen! Wij helpen u die te beantwoorden.

Sustainability & impact services

Hoe maak ik duurzaamheid onderdeel van mijn strategie? Wij helpen u uw impact op mensen en milieu te meten, rapporteren en duurzaam te verbeteren.

Transaction services

Hoe krijg ik het (ver)koopproces van mijn bedrijf voor elkaar zonder al teveel kopzorgen? Wij zorgen voor een stevig fundament voor beslissingen bij de aan- en verkoop van bedrijven.

Forensic & integrity services

De Forensic & integrity services specialisten van Grant Thornton helpen u om op verantwoorde wijze risico’s te beheersen indien sprake is van integriteitinbreuken.

Valuations

Verkoopt u uw aandelen, koopt u een andere aandeelhouder uit of laat u nieuwe investeerders toetreden? Werkt u aan een juridische of fiscale herstructurering? Bent u in gesprek met de fiscus voor de overdracht naar uw kinderen of medewerkers? Zit u met een geschil? Of wilt u voldoen aan uw verslaggevingsvereisten, zoals Purchase Price Allocation en Impairment Testing? Allemaal situaties waarbij de waarde van uw onderneming belangrijk is. De dynamiek kan per situatie echter heel verschillend zijn: waarde is namelijk altijd contextgevoelig.

Academy

Het is de visie van Grant Thornton dat door het geven van cursussen aan advocaten(kantoren), vanuit kennisgebieden die aanvullend zijn aan de juridische dienstverlening van de advocatuur, een kennisuitwisseling ontstaat die in het voordeel is van de klant.

Hans Bootsma
Partner advisory
Hans Bootsma
Hans heeft ruime ervaring op het gebied van cyber security, het analyseren van grote hoeveelheden data, compliance en het uitvoeren van IT risicomanagement opdrachten. Hij richt zich dan ook op de adviesdiensten rondom cybersecurity en data-analyse. In zijn rol als serviceline leader leidt Hans de adviestak binnen Grant Thornton.
Lees meer over Hans Bootsma
Hans Bootsma
Partner advisory
Hans Bootsma

Gerelateerde artikelen

Bekijk meer artikelen