Heb ik de juiste maatregelen genomen om mijn data te beschermen?

Hoe zorg ik ervoor dat ik na een cyberincident zo snel mogelijk weer aan het werk kan? Is mijn onderneming voldoende weerbaar tegen cyberaanvallen? Hoe weet ik of een grote verandering binnen mijn organisatie mijn cyberweerbaarheid heeft aangetast? Allemaal legitieme vragen als u bedenkt dat cyberincidenten een keer zullen gaan voorkomen. U wilt dan door kunnen werken en de schade beperken. Met effectieve bescherming én een snelle goede reactie als u toch wordt gehackt, heeft u een stevig antwoord klaar.

zicht-op-risicos-geod-beveiligingniveau-incident-draaiboek_jpg.jpg

Een realistisch inzicht

Met onze Cyber protection and incident response diensten werkt u direct aan de verbetering van uw cyberweerbaarheid. Met concrete aanbevelingen kunt u het IT-beveiligingsniveau verbeteren. Onze ethische hackers kijken waar de zwakke plekken bij uw onderneming zitten. Niet alleen in de IT-beveiliging, maar zij checken ook of er ingangen zijn door menselijk handelen – net als echte hackers. Zijn uw medewerkers zich bewust van cyberrisico’s? En voorkomen ze die dus zorgvuldig? Met de uitkomsten kijken wij samen met u wat passende maatregelen zijn en helpen wij met de implementatie. Dreigingen zijn continue in ontwikkeling daarom is het verstandig om zo’n hacktest periodiek uit te voeren. Voor de zekerheid.

Om uw cyberweerbaarheid te verhogen kunnen wij onder andere de volgende acties uitvoeren:

  • penetratie test;
  • randsomware readiness test;
  • phishing campagne;
  • red teaming test;
  • advies security architectuur.

Ook zorgen we ervoor dat u een cyberincident-draaiboek specifiek voor uw onderneming in huis heeft: als het mis gaat weten uw mensen hoe te handelen. U heeft uw antwoord klaar! Wij richten ons in zo’n situatie op het onderzoeken van het incident, het beperken van de schade en zorgen we ervoor dat de downtime van uw onderneming zo klein mogelijk is. Ook nemen we samen met u maatregelen die ervoor zorgen dat een vergelijkbaar incident niet nogmaals voorkomt.

Wat levert het op?

  • Realistisch inzicht in de cyberweerbaarheid van uw organisatie.
  • Concreet advies waarmee u verbetering aan kan brengen op gebied van cyberweerbaarheid.
  • U bespaart kosten: voorkomen kost minder dan ‘genezen’.
  • Professionele assistentie bij een cyber noodsituatie.
  • Zo snel mogelijk weer aan het werk na een cyber incident.
Partner Migiel de Wit-Beets

+31 (0) 88 676 9186

Neem contact op

Een klant omschreef deze dienst als volgt:

"Wij keken samen met de klant waar in het systeem de beveiligingsissues speelden. Toen wij een pentest uitvoerden kwamen we op het systeem een IRCserver tegen – een soort van chatbox software – met teksten in een andere taal. We konden zien dat hackers al toegang hadden en dat ze het systeem gebruikten om een botnet – automatische indringer – aan te sturen. Op heterdaad betrapt!"

Benieuwd hoe het staat met uw cyberweerbaarheid?

Bel ons en vraag een Cyberscan aan die direct inzicht geeft! Heeft u een vraag over Cyber protection and incident response? Migiel de Wit-Beets vertelt u er graag meer over. U hoeft hem alleen maar even te bellen. 

Meld u aan voor onze nieuwsbrieven

Wij brengen u graag op de hoogte van nieuwe (internationale) inzichten op het gebied van financiën, bedrijfsvoering, strategie, governance, risk, compliance en meer.

Meld u aan