Heb ik de juiste maatregelen genomen om mijn data te beschermen?

Hoe zorg ik ervoor dat ik na een cyberincident zo snel mogelijk weer aan het werk kan? Is mijn onderneming voldoende weerbaar tegen cyberaanvallen? Hoe weet ik of een grote verandering binnen mijn organisatie mijn cyberweerbaarheid heeft aangetast? Allemaal legitieme vragen als u bedenkt dat cyberincidenten een keer zullen gaan voorkomen. U wilt dan door kunnen werken en de schade beperken. Met effectieve bescherming én een snelle goede reactie als u toch wordt gehackt, heeft u een stevig antwoord klaar.

zicht-op-risicos-geod-beveiligingniveau-incident-draaiboek_jpg.jpg

Een realistisch inzicht

Met onze Cyber protection and incident response diensten werkt u direct aan de verbetering van uw cyberweerbaarheid. Met concrete aanbevelingen kunt u het IT-beveiligingsniveau verbeteren. Onze ethische hackers kijken waar de zwakke plekken bij uw onderneming zitten. Niet alleen in de IT-beveiliging, maar zij checken ook of er ingangen zijn door menselijk handelen – net als echte hackers. Zijn uw medewerkers zich bewust van cyberrisico’s? En voorkomen ze die dus zorgvuldig? Met de uitkomsten kijken wij samen met u wat passende maatregelen zijn en helpen wij met de implementatie. Dreigingen zijn continue in ontwikkeling daarom is het verstandig om zo’n hacktest periodiek uit te voeren. Voor de zekerheid.

Om uw cyberweerbaarheid te verhogen kunnen wij onder andere de volgende acties uitvoeren:

  • penetratie test;
  • ransomware readiness test;
  • phishing campagne;
  • red teaming test;
  • advies security architectuur.

Ook zorgen we ervoor dat u een cyberincident-draaiboek specifiek voor uw onderneming in huis heeft: als het mis gaat weten uw mensen hoe te handelen. U heeft uw antwoord klaar! Wij richten ons in zo’n situatie op het onderzoeken van het incident, het beperken van de schade en zorgen we ervoor dat de downtime van uw onderneming zo klein mogelijk is. Ook nemen we samen met u maatregelen die ervoor zorgen dat een vergelijkbaar incident niet nogmaals voorkomt.

Wat levert het op?

  • Realistisch inzicht in de cyberweerbaarheid van uw organisatie.
  • Concreet advies waarmee u verbetering aan kan brengen op gebied van cyberweerbaarheid.
  • U bespaart kosten: voorkomen kost minder dan ‘genezen’.
  • Professionele assistentie bij een cyber noodsituatie.
  • Zo snel mogelijk weer aan het werk na een cyber incident

 

Ontvang inzichten om uw cyberweerbaarheid te vergroten

Download ons whitepaper: Op naar een cyberweerbare organisatie

Welke trends op het gebied van cyber zijn relevant voor uw organisatie? Hoe ziet cybercriminaliteit er vandaag de dag uit? Hoe kunt u de cyberweerbaarheid van uw organisatie verhogen? Wij geven u de antwoorden en helpen u graag verder.

Interview: De Vries en Verburg

De uitdaging
De uitdaging
De uitdaging
Aannemer De Vries en Verburg wilde graag inzicht in hun cyberweerbaarheid.
De oplossing
De oplossing
De oplossing
Grant Thornton CyberHunter spoort aanvallen, fouten in configuraties, ontbrekende patches, aanvallen door hackers en ongewenst gedrag of uitbraken van malware (zoals ransomware) op.
Het resultaat
Het resultaat
Het resultaat
Er is een uitstekende basis gelegd voor een (cyber)weerbare toekomst van De Vries en Verburg.
Lees het interview

Interview: CTOUCH

De uitdaging
De uitdaging
De uitdaging
Zijn de interactieve schermen veilig?
De oplossing
De oplossing
De oplossing
CTOUCH ontwikkelde samen met de cybersecurity adviseurs van Grant Thornton een nieuwe baseline voor de veiligheid voor hun interactieve schermen: een nieuwe standaard.
De ambitie
De ambitie
De ambitie
De veiligste interactieve schermen van Europa maken.
Lees het interview

Wij keken samen met de klant waar in het systeem de beveiligingsissues speelden. Toen wij een penetratietest uitvoerden kwamen we op het systeem een IRCserver tegen – een soort van chatbox software – met teksten in een andere taal. We konden zien dat hackers al toegang hadden en dat ze het systeem gebruikten om een botnet – automatische indringer – aan te sturen. Op heterdaad betrapt!

Migiel de Wit-Beets Partner cyber risk services

Waar kunt u ons vinden?

Dichtstbijzijnde vestiging voor u

Flemingweg 10
2408 AV Alphen aan den Rijn

Postbus 2259
2400 CG Alphen a/d Rijn