Heb ik de juiste maatregelen genomen om mijn data te beschermen?

Is mijn onderneming voldoende weerbaar tegen cyberaanvallen? Waar zitten risico’s in mijn IT-beveiliging? Kan openbare Wifi op de werkvloer wel, of is het eigenlijk een heel slecht idee? Allemaal legitieme vragen als u bedenkt dat cyberincidenten een keer zullen gaan voorkomen. U wilt dan door kunnen werken en de schade beperken. Met effectieve bescherming én een snelle goede reactie als u toch gehackt wordt, heeft u een stevig antwoord klaar.

zicht-op-risicos-geod-beveiligingniveau-incident-draaiboek_jpg.jpg

Met onze Cyber protection and incident response krijgt u zicht op de risico’s, wij doen aanbevelingen voor uw IT-beveiligingsniveau. En u heeft een cyberincident-draaiboek specifiek voor uw onderneming in huis: als het mis gaat weten uw mensen hoe te handelen. U heeft uw antwoord klaar!

Hacken voor uw bescherming

Onze ethische hackers kijken waar de zwakke plekken bij uw onderneming zitten. Niet alleen in de IT-beveiliging, maar zij checken ook of er ingangen zijn door menselijk handelen – net als echte hackers. Zijn uw medewerkers zich bewust van cyberrisico’s? En voorkomen ze die dus zorgvuldig? Met de uitkomsten kijken wij samen met u wat passende maatregelen zijn en helpen wij met de implementatie. Een tweede test van onze hacker laat zien of het dan veilig is. Het kan zinnig zijn om zo’n hack periodiek uit te voeren. Voor de zekerheid.

Wat levert het op?

  • Uw bedrijf is goed beschermd tegen cyberincidenten.
  • U bespaart kosten: voorkomen kost minder dan ‘genezen’.
  • U waarborgt uw bedrijfscontinuïteit.
  • U waarborgt de beschikbaarheid, integriteit en veiligheid van uw data.
  • U verkleint de kans op reputatieschade.
  • En u bent goed voorbereid op cyberincidenten. Dat slaapt een stuk beter!

"Zelfs onze overheid is kwetsbaar voor cyberaanvallen. Om de zwakke plek te vinden hoefde ik niet eens voorbij de bewaking te komen. Vanaf de parkeerplaats buiten het pand was het kinderspel om signalen op te vangen van het draadloze netwerk. Dat was niet goed beveiligd. Binnen een paar minuten kon ik in de systemen meegluren."

Wilt u ook een goede databescherming plus een hack-draaiboek?

Bel ons. Heeft u een vraag over Cyber protection and incident response? Migiel de Wit-Beets vertelt u er graag meer over. U hoeft hem alleen maar even te bellen.

Partner Migiel de Wit-Beets

+31 (0) 88 676 9186

Neem contact op

Meld u aan voor onze nieuwsbrieven

Wij brengen u graag op de hoogte van nieuwe (internationale) inzichten op het gebied van financiën, bedrijfsvoering, strategie, governance, risk, compliance en meer.

Meld u aan