Welke verplichtingen heb ik als werkgever bij een langdurig zieke werknemer? Reorganisatie-ontslagen, hoe pak ik dat aan? Welke arbeidsvoorwaarden gelden er voor mijn mensen in België? Hoe zet ik personeelsparticipatie in voor de groei van mijn bedrijf? Deze en nog veel meer vragen beantwoorden onze arbeidsrechtjuristen elke dag weer. Daar zijn we goed in.

Dit doen wij

Wij denken en werken mee met ondernemers op alle vlakken van het arbeidsrecht. Van contractenwerk, advies bij arbeidsvoorwaarden tot begeleiding van grotere arbeidsrechtelijke vraagstukken. We werken als uw juridische team, als spiegel en sparringpartner. En waar nodig procederen wij voor u. Uw arbeidsrechtzaken regelen wij, zodat u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen.

Hoe? Goed, helder, menselijk

Mensen zijn de motor van elke onderneming. Ze zijn belangrijk – en niet een beetje. Al uw arbeidsrechtelijke zaken moeten dus gewoon goed en helder geregeld zijn, in begrijpelijke taal, op een menselijke manier. Dàt is hoe wij dat doen. We signaleren uw kansen en mogelijkheden. Problemen pakken wij pro-actief en pragmatisch op. We werken met korte lijnen met DGA’s, HR-managers of in house counsel. Vaak jarenlang. U krijgt uw ‘in house’ juristenteam – extern: op het moment dat u het nodig heeft.

Wat levert het op?

  • Rust: u weet zeker dat uw werknemersdossiers juridisch op orde zijn en dat alles goed geregeld is voor bijvoorbeeld uw buitenlandse werknemers.
  • Antwoorden: U weet hoe u personeelsparticipatie inzet voor bedrijfsgroei en wat u wettelijk moet doen voor uw langdurig zieke werknemer.
  • Kennis: U kunt een vaststellingsovereenkomst gebruikt, en uw reorganisatie juridisch correct afhandelt.
  • En… het telefoonnummer dat u altijd kunt bellen bij uw volgende juridische vraag.

Succesvol reorganiseren in 7 stappen

In ons whitepaper nemen we u mee in alles wat er komt kijken bij bedrijfseconomisch ontslag. Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Hoe bereidt u een reorganisatie voor?
  • Afspiegelingstips.
  • De vaststellingsovereenkomst en ontslagvergunning: de tweetrapsraket.
  • Zo voert u een exit-gesprek.
  • Collectief ontslag en de rol van OR en vakbonden.
  • Alle stappen op een rij.

Maak binnen 5 minuten uw juridische document

Op maat
Op maat
Op maat
Ontvang contracten en andere juridische documenten op maat in een handomdraai.
Standaard
Standaard
Standaard
Documenten opgesteld door onze eigen specialisten.
Actueel
Actueel
Actueel
Altijd naar de laatste wetswijzigingen.
Ga naar de webshop

Waar kunt u ons vinden?

Dichtstbijzijnde vestiging voor u

Flemingweg 10
2408 AV Alphen aan den Rijn

Postbus 2259
2400 CG Alphen a/d Rijn