< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Grant Thornton toont kwaliteit dienstverlening aan met ISAE 3402-certificaat

18 okt 2021

Na een uitgebreide audit ontving Grant Thornton op half oktober de volledige ISAE 3402 verklaring voor haar financieel administratieve dienstverlening Incompanion en Payroll. Ondernemers die hun financiële- of salarisadministratie outsourcen via het kantoor zijn daarmee zeker van hoge kwaliteit en zorgvuldige processen. Grant Thornton is met haar Incompanion-dienstverlening het eerste accountantskantoor in Nederland met een ISAE 3402-certificering.

Grant Thornton en Customs Knowledge werken samen aan geïntegreerd btw- en douaneadvies

17 sep 2021

De kantoren Grant Thornton en Customs Knowledge werken vanaf september 2021 intensief met elkaar samen. De twee kantoren richten zich op geïntegreerd advies ten aanzien van fiscale vraagstukken op het gebied van douane & BTW.

Grant Thornton breidt dienstverlening in Azië uit met Christina Cheng als nieuwe lead van Dutch Asian Desk

06 sep 2021

Grant Thornton heeft Christina Cheng gekozen om de nieuwe Dutch Asian Desk te leiden. Grant Thornton is zeer verheugd met haar komst vanwege haar expertise op het gebied van transfer pricing (TP) en internationale belastingen. Haar brede netwerk in de Aziatische gemeenschap geeft Grant Thornton de mogelijkheid om het dienstenveld van de voormalige Dutch China Desk uit te breiden.

Helft websites transport & logistiek bevat onnodige publieke ingangen

08 jul 2021

Uit onderzoek van Grant Thornton blijkt dat 53 procent van de websites in de sector transport en logistiek onnodige ingangen bevat.

Géraldine Grünberg-Otto en Linda van de Reep benoemd tot partner bij Grant Thornton

01 jul 2021

Grant Thornton Nederland heeft met ingang van 1 juli 2021 Géraldine Grünberg-Otto en Linda van de Reep benoemd tot partner.

50% websites zorgorganisaties bevat kwetsbaarheden

28 jun 2021

Uit onderzoek van Grant Thornton blijkt dat bijna 50% van de zorgorganisaties kwetsbaarheden heeft in de beheerinterfaces van de website of de hosting. Daarnaast gebruikt een kwart verouderde en kwetsbare software welke mogelijk misbruikt kan worden door aanvallers om toegang te krijgen tot de website. “Dat betekent ook dat de gegevens die klanten achterlaten op die website niet veilig zijn” licht Migiel de Wit-Beets (Partner Cyber risk services bij Grant Thornton) toe.

35% websites bouwbedrijven bevat kwetsbare software

28 jun 2021

Uit onderzoek van Grant Thornton blijkt dat 35% van de websites in de bouwsector gebruik maakt van verouderde en kwetsbare software, die mogelijk misbruikt kan worden door aanvallers om toegang te krijgen tot de website. “Dat betekent ook dat de gegevens die klanten achterlaten op die website niet veilig zijn” licht Migiel de Wit-Beets (Partner Cyber risk services bij Grant Thornton) toe.

Websites agrobedrijven scoren ondermaats op veiligheid

17 jun 2021

Uit onderzoek van Grant Thornton blijkt dat de agrosector gemiddeld een onvoldoende (5.3) scoort op het gebied veilig beheer. Bijna 70% heeft kwetsbaarheden in de beheerinterfaces van de website of de hosting. Daarnaast gebruikt een kwart verouderde en kwetsbare software welke mogelijk misbruikt kan worden door aanvallers om toegang te krijgen tot de website. “Dat betekent ook dat de gegevens die klanten achterlaten op die website niet veilig zijn” licht Migiel de Wit-Beets (Partner Cyber risk services bij Grant Thornton) toe.

Grant Thornton is Founding Partner van het Sustainable Finance & Climate Risk Event

02 jun 2021

Kennis- en netwerkorganisatie IIR organiseert op 16 & 17 september 2021 het Sustainable Finance & Climate Risk Event, hét nationale evenement voor de duurzame financiële sector. Grant Thornton, met haar sustainability & impact praktijk (Sinzer) werkzaam in de financiële sector, is Founding partner van dit evenement. Tijdens deze dagen informeren meer dan 20 topsprekers van organisaties als de Europese Commissie, AFM, ABN AMRO, PGGM en ASN Bank de sector over de kansen en bedreigingen van duurzaamheid.

ORTEC treedt toe als sectorsponsor tot het Grant Thornton commissarissen-benchmarkonderzoek

24 apr 2021

Het Grant Thornton commissarissen-benchmarkonderzoek behoort tot de omvangrijkste onderzoeken naar het functioneren van het commissariaat in Nederland. Naamsponsor Grant Thornton en Board in Balance, eigenaar van het onderzoek, hebben besloten de kring van sponsoren te verbreden door introductie van sectorsponsoren. Vanaf dit voorjaar komt ORTEC aan boord als sponsor in het domein van IT & digital.