< 1 2 3 4 5 6 7 8 9

‘Purpose Accounting Collective’ (PACC) zet in op geïntegreerd bedrijfsadvies

15 feb 2021

Zes zakelijke dienstverleners hebben het ‘Purpose Accounting Collective’ (PACC) opgericht. Dit collectief bestaat uit ondernemers die hun krachten bundelen om voor het Nederlandse midden- en grootbedrijf de kansen van brede waardecreatie laagdrempelig en ondernemend te implementeren. Purpose accounting houdt in dat ondernemingen hun waardecreatie zowel in financiële en sociale als ecologische zin wereldkundig maken. Deze fundamentele verandering biedt hun nieuwe zakelijke kansen.

Grant Thornton groeit met overname SynCount

11 feb 2021

SynCount Accountants & Belastingadviseurs BV is onderdeel geworden van Grant Thornton. Deze overname past in de strategie van het kantoor om binnen het groene hart te groeien in de mkb en mid-corporate markt. Op 11 februari tekenden bestuursleden van Grant Thornton en partners van SynCount de overeenkomst. De overname gaat in met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2021.

Grant Thornton bevestigt kwaliteit dienstverlening met ISAE 3402 Type 1 verklaringen voor Incompanion en Payroll

21 jan 2021

Als eerste accountantskantoor in Nederland heeft Grant Thornton een ISAE 3402 type 1 verklaring ontvangen voor haar financieel administratieve dienst Incompanion. Ook voor medekoploper Payroll haalt het kantoor deze verklaring binnen.

Bedrijven in het middensegment van de markt vertonen tekenen van herstel

15 jan 2021

Bedrijven in het middensegment van de markt vertonen tekenen van herstel na de recorddaling van het eerste halfjaar van 2020, maar er zijn nog steeds aanzienlijke beperkingen.

Theo Ostermann treedt toe tot raad van bestuur van Grant Thornton

16 dec 2020

Vanaf 1 januari 2021 maakt Theo Ostermann deel uit van de raad van bestuur van Grant Thornton. Hij volgt hiermee Sebo Havinga op en krijgt o.a. Human Resources in zijn portefeuille.

Grant Thornton benoemt zes partners

15 dec 2020

De groei van accountants- en adviesorganisatie Grant Thornton zet door met de toetreding van zes nieuwe partners. Monique Pisters, Robert-Jan Brethouwer, Remko Lagendijk, Jan Ruigendijk, Bert Rustenhoven en Tiban Warmerdam zijn met ingang van 1 januari 2021 benoemd tot partner of lid van Grant Thornton Accountants en Adviseurs B.V.. Grant Thornton is trots op deze versterking van de partnergroep, die bijdraagt aan het realiseren van de strategie en verbetering van onze marktpositie.

Koningin Máxima aanwezig bij nlgroeit-bijeenkomst in Gouda

02 dec 2020

Koningin Máxima is woensdag 2 december aanwezig geweest bij een strategische nlgroeit bijeenkomst met belangrijke stakeholders in Gouda. Genodigden waren de groeiambassadeurs van nlgroeit, dit zijn vooraanstaande topondernemers in Nederland en vertegenwoordigers van het Nederlands Comité van Ondernemerschap. Doel van de bijeenkomst was te bespreken welke rol nlgroeit kan spelen in het toekomstige groeilandschap van Nederland.

Grant Thornton steunt duurzaam herstel na de coronacrisis

29 sep 2020

Hou bij het economisch herstel aandacht voor het klimaat. Dat is de kern van de ‘Green recovery statement’, een initiatief van de Dutch Sustainable Growth Coalition (DSGC). Grant Thornton – die duurzaam ondernemen als speerpunt ziet – omarmt dit gedachtegoed en zette haar handtekening onder het statement. Daarmee sluit zij zich aan bij ruim 300 bedrijven die het kabinet oproepen om duurzaamheid als hoeksteen op te nemen in de corona herstelplannen.

Grant Thornton Sonar: uw business op de juiste koers

16 jul 2020

Grant Thornton Sonar: uw innovatieve analytics hub die essentiële, actiegerichte inzichten voor tax, finance, HR, IT en compliance levert.

Natasja Baroch toegetreden tot raad van commissarissen Grant Thornton

03 jul 2020

Natasja Baroch RA (1971) is met ingang van 1 juli 2020 toegetreden tot de raad van commissarissen (rvc) van Grant Thornton. Met haar benoeming bestaat de raad van commissarissen van Grant Thornton nu uit 3 externe leden: Tjark de Lange (voorzitter), Cokky Hilhorst (lid) en Natasja Baroch (lid).