Heeft u te maken met een cyberincident? Neem 24/7 contact met ons op.

Technologie

Kan mijn organisatie groeien door digitalisering?

Ondanks de razendsnelle internetontwikkelingen in de afgelopen jaren, staan wij echt pas aan het begin van de digitale revolutie. Voorbeelden in de technologiesector zijn de Cloud-oplossingen, 3D-printing en de E-commerce markt in Nederland, waar nog maar zo’n vijf procent online wordt verkocht (exclusief reizen en tickets), terwijl er toch al vele grote online spelers actief zijn. De verwachting is dat deze ontwikkelingen sterk groeien.

Maar ook vele andere sectoren worden ‘gedisrupt’ en 'geappificeerd' onder invloed van ontwikkelingen, zoals de digitalisering van het onderwijs, de financiële sector en een toename van het aantal online toepassingen op medisch gebied.

Internationaal netwerk

Binnen het internationale netwerk van Grant Thornton werken diverse specialisten in de technologiesector, met een breed spectrum van dynamische organisaties. Van opkomende bedrijven tot snel groeiende en gevestigde wereldleiders.

Grant Thornton kan u helpen bij:

  • de beheersing van risico’s met werken in de cloud, mobiele en digitale wereld;
  • kosten verlagen;
  • werkkapitaal veiligstellen voor groei.

Technologie

Digital marketing

De ontwikkeling van de digital marketing branche gaat hard. De concurrentie is hevig. En de aantrekkende economie zorgt voor een groeiende vraag naar digital marketing diensten. Hoe creatief bent u als digital marketing organisatie als het gaat om het verzilveren van uw kansen?

Evert Everaarts
Partner corporate finance
Evert Everaarts
Evert Everaarts is sinds 2008 werkzaam binnen het corporate finance team van Grant Thornton en is nauw betrokken bij overname- en waarderingstrajecten trajecten.
Lees meer over Evert Everaarts
Evert Everaarts
Partner corporate finance
Evert Everaarts
Blijf op de hoogte!

Wij geven u graag nieuwe (internationale) inzichten op het gebied van financiën, bedrijfsvoering, strategie, governance, risk, compliance en meer.