Ondanks de razendsnelle internetontwikkelingen in de afgelopen jaren, staan wij echt pas aan het begin van de digitale revolutie. Voorbeelden in de technologiesector zijn de Cloud-oplossingen, 3D-printing en de E-commerce markt in Nederland, waar nog maar zo’n vijf procent online wordt verkocht (exclusief reizen en tickets), terwijl er toch al vele grote online spelers actief zijn. De verwachting is dat deze ontwikkelingen sterk groeien.

Maar ook vele andere sectoren worden ‘gedisrupt’ en 'geappificeerd' onder invloed van ontwikkelingen, zoals de digitalisering van het onderwijs, de financiële sector en een toename van het aantal online toepassingen op medisch gebied.

Internationaal netwerk

Binnen het internationale netwerk van Grant Thornton werken diverse specialisten in de technologiesector, met een breed spectrum van dynamische organisaties. Van opkomende bedrijven tot snel groeiende en gevestigde wereldleiders.

Grant Thornton kan u helpen bij:

  • de beheersing van risico’s met werken in de cloud, mobiele en digitale wereld;
  • kosten verlagen;
  • werkkapitaal veiligstellen voor groei.

Technologie

E-Commerce

Onze btw-, douane- en ICT-experts hebben ruime ervaring in de e-commerce en maken graag een efficiëntieslag in uw administratieve lasten.

Digital marketing

De ontwikkeling van de digital marketing branche gaat hard. De concurrentie is hevig. En de aantrekkende economie zorgt voor een groeiende vraag naar digital marketing diensten. Hoe creatief bent u als digital marketing organisatie als het gaat om het verzilveren van uw kansen?

Blijf op de hoogte!

Wij geven u graag nieuwe (internationale) inzichten op het gebied van financiën, bedrijfsvoering, strategie, governance, risk, compliance en meer.

Verkoop van Instruct B.V.

De uitdaging
De uitdaging
De uitdaging
Na m’n zestigste wat meer vrijheid hebben om te doen wat ik wil.
De oplossing
De oplossing
De oplossing
Doortastend vermogen van Evert zorgde voor de juiste adviseur.
Het resultaat
Het resultaat
Het resultaat
Er is een deal. Het proces van bedrijfsverkoop, over een periode van 24 maanden, is bekend.
Lees het interview met Anton Wesdorp over de verkoop van zijn bedrijf