Welke documenten hebben we nodig bij de oprichting van een B.V.? Hoe ziet een sterke juridische inrichting voor ons bedrijf eruit? Kan ik die B.V. in mijn groep beter fuseren of liquideren? Goede vragen! Wij helpen ondernemers elke dag met de formulering van de antwoorden op deze en vele andere juridische vragen.

Dit doen wij

Ondernemingsrecht is echt ons ding: we denken graag met u mee op alle vlakken van het ondernemingsrecht. Ad-hoc contractwerk, hulp bij het formuleren en implementeren van uw juridische inrichting, een grote aandelentransactie of ingewikkelde koopovereenkomst: wij regelen het voor u, correct én met creatieve oplossingen. Zo heeft u juridisch altijd de wind mee. Ook voor internationale vraagstukken bent u bij ons aan het juiste adres. En als uw situatie erom vraagt schakelen wij collega’s met andere expertises in – fiscalisten, onze cybersecurity- of impact consultants bijvoorbeeld.

Hoe? Goed, helder, to the point

Elke ondernemer krijgt vroeg of laat te maken met juridische vragen. Wij zorgen ervoor dat u zich daar geen zorgen om hoeft te maken. Van oprichting tot een eventuele verkoop van uw bedrijf: u krijgt de beste juridisch specialist voor uw onderneming uit ons team. Iemand met wie u kunt lezen en schrijven. Zo signaleren wij snel uw kansen en mogelijkheden. Problemen pakken wij pro-actief en pragmatisch op. Wij regelen het goed en helder, dus in begrijpelijke taal en op een menselijke manier. We werken met korte lijnen met o.a. DGA’s, de CFO of in-house counsel. Vaak jarenlang. Uw ‘in house’ juristenteam – extern staat voor u klaar wanneer u ons nodig heeft Dàt is hoe wij dat doen.

Wat levert het op?

  • Zekerheid. Uw juridische zaken zijn op tijd en goed geregeld.
  • Een goede juridische structuur voor uw organisatie.
  • Juiste, up to date juridische documenten.
  • Snel antwoord op al uw vragen: brede consultancy nationaal en internationaal.
  • Inzicht in de juridische risico’s van uw bedrijf..
  • …… een telefoonnummer dat u altijd kunt bellen bij uw volgende juridische vraag!

 

Waar kunt u ons vinden?

Dichtstbijzijnde vestiging voor u

Flemingweg 10
2408 AV Alphen aan den Rijn

Postbus 2259
2400 CG Alphen a/d Rijn