hero banner
René Zijdeman
Alphen aan den Rijn
Partner legal services

René Zijdeman

René Zijdeman is na afronding van zijn studie Nederlands Recht in 1991 aan de Erasmus Universiteit voor diverse organisaties als bedrijfsjuridisch adviseur werkzaam geweest. In 1999 heeft hij de studie Notarieel Recht afgerond aan de Vrije Universiteit en in 2002 de Beroepsopleiding Advocatuur. Van 2001 tot 2003 werkte René bij een advocatenkantoor waar hij zelfstandig adviserend en procederend optrad in ondernemingsrechtelijke, arbeidsrechtelijke en bestuursrechtelijke aangelegenheden. Sinds 2003 is hij als senior bedrijfsjuridisch adviseur verbonden aan Grant Thornton. Per 1 januari 2009 werd hij benoemd tot partner.

René is als senior bedrijfsjuridisch adviseur verantwoordelijk voor de algemene juridische praktijk van de vestiging in Alphen aan den Rijn, zowel in een adviserende als procederende rol. Onder meer op het gebied van contractenrecht, vennootschapsrecht, arbeidsrecht, huurrecht en gezondheidsrecht. Hij stuurt een team van drie juridische medewerkers aan.

Naast zijn werkzaamheden voor Grant Thornton is René onder meer actief als adviseur van de Kamer van Koophandel te Rotterdam, als lid van de Raad van Toezicht Ergotherapie Nederland en als columnist voor VOZ Magazine en blogger op Alphen INTO business, het interactieve online platform van Alphen INTO business. 

Lees verder
Diensten
Sectoren
Connect
René Zijdeman
Partner legal services
René Zijdeman
Ontmoet onze mensen