De digitale transformatie - uw organisatie en IT-omgeving veranderen continu. Dit leidt tot veranderende en nieuwe IT-risico’s die veel vragen met zich meebrengen, zoals: Ken ik mijn risico’s?; Neem ik de juiste maatregelen?; Ben ik effectief daarin, ook met IT-tools?; Hoe toon ik dit aan? Nieuwe technologie biedt tegelijkertijd ook nieuwe kansen die een concurrentievoordeel met zich mee kunnen brengen.

Met onze Business Risk Services helpen wij organisaties te innoveren en hun (digitale) risico’s te navigeren, waardoor organisaties hun volledige potentieel kunnen ontketenen op een gebalanceerde en pragmatische manier.

Mocht u vragen hebben over onze Business Risk Services, neem dan contact op met een van onze experts. 

Business risk services

Data and insights

Hoe krijg ik de relevante informatie uit mijn complexe applicatielandschap? Hoe weet ik welke data er echt toe doet? Kan ik ook een real-time dashboard krijgen? Vragen waar wij u met onze experts graag mee zouden willen helpen.

Enterprise risk management

Hoe weet u of u de relevante risico’s echt heeft afgedekt? Bent u daadwerkelijk in control? En weet u welke risico’s u bereid bent te accepteren? Met onze aanpak van risicomanagement spoken vragen als deze niet meer door uw hoofd. Want dan bent u zeker van uw zaak – en dat slaapt een stuk beter.

ERP controls optimisation

Wij helpen u graag als u uw bestaande ERP-oplossing wilt verbeteren of toe bent aan een nieuwe.

IT-audit support

Uw onderneming bevindt zich in een digitale transformatie. De risico’s verschuiven voortdurend en daarmee de focus van de beheersing van uw IT-processen.

Third party assurance

Bent u een service organisatie en verwachten uw opdrachtgevers jaarlijks een ISAE of SOC rapport van uw organisatie? Bekijk dan hoe onze specialisten u kunnen helpen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat er op u af komt wat betreft digitale risico's? Neem dan nu contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag op weg.

Gerelateerde artikelen

Bekijk meer artikelen