Hoe krijg ik de relevante informatie uit mijn complexe applicatielandschap? Hoe weet ik welke informatie er echt toe doet? Kan ik ook een real-time dashboard krijgen, zodat ik meteen extra kan inzetten op winstgevende koplopers? Allemaal goeie vragen. Vragen waar u antwoord op wilt. Elke dag. Want geloof ons: dat maakt verschil.

Abonnement op goede informatie

Wij hebben Data and insights ontwikkeld, zodat u steeds de goede, betrouwbare informatie heeft. Wij sluiten ons platform aan op uw ERP-oplossing en binnen enkele dagen leveren wij u al alle informatie die u nodig heeft in interactieve dashboards. Hiermee kunt u direct sturen en de kwaliteit van uw data en processen verbeteren.

Wij halen de fouten uit uw data

De kwaliteit van uw informatie is zo hoog als de kwaliteit van uw ingevoerde (master)data. Zitten er nog fouten in, dan krijgt u dit inzicht direct vanaf uw eerste dashboard. Fuzzy leverdata en foute masterdata komen altijd boven tafel. Een vervolgstap kan een Masterdata quality scan zijn. Of een speurtocht naar de exacte omzet: Revenu recognition. Of een Business improvement scan. Die geeft aan waar uw winst door productietiming, opslag en levertijd ligt. Als u gas geeft, ziet u al resultaten binnen een maand. Continu verbeterend ondernemen, heerlijk!

Wat levert het op?

 • Inzicht in uw voorraden: u ziet bijvoorbeeld dat productie, opslag en levertijd beter afgestemd kunnen worden.
 • Inzicht in achterblijvers en koplopers. Wat heeft uw aandacht nodig?
 • Heldere betalingsgegevens: u betaalt niets dubbel.
 • De kwaliteit van uw data omhoog. Geen onnodige herstelacties door dubbele master data.
 • Meer tijd om uw werk te doen: betere resultaten!

Data and insights

Raamwerk datavisualisatie

Het opzetten van het gehele raamwerk hoe u omgaat met uw data kan een tijdrovende klus zijn. Hoe gaat u om met AVG gerelateerde zaken? Hoe regelt u de beveiliging van de data? Hoe past u uw IT controle aan om de juistheid en volledigheid van uw data te garanderen? Vanwege onze multidisciplinaire teams zijn wij in staat u hierin volledig te kunnen ontzien.

Datastrategie en data architectuur

Dit is de eerste stap dat doorlopen moet worden, wanneer een organisatie bepaald heeft om meer uit de data te halen dat beschikbaar is, maar nog niet toegankelijk. In deze fase wordt het raamwerk opgesteld en moet er antwoord worden gegeven op hoe, wat en waarom.

Analyseren en visualiseren van uw organisatie

Wanneer alle benodigde databronnen zijn ontsloten, de data centraal is opgeslagen en klaar is voor gebruik kunnen analyses worden ontwikkeld. Voorafgaand het analyseren , moet met hulp van de eindgebruikers een whiteboard sessie worden gehouden.

Wat levert ‘datagedreven’ u op?

Datagedreven werken zorgt ervoor dat u sneller, beter en accurater beslissingen neemt. Het verzamelen, analyseren en omzetten van data naar informatie geeft u namelijk de kans deze goed te interpreteren en biedt u bruikbare inzichten. De wendbaarheid, effectiviteit en efficiëntie van uw organisatie verbetert en hierdoor ook de kwaliteit uw data.

 

Afbeelding1.jpg

 

Hoe komt u naar een datagedreven onderneming?

Om uw onderneming (nog meer) datagedreven te maken, doorloopt u verschillende stappen. Van het opstellen van een datastrategie tot het ontwikkelen van dashboards en het trainen van uw medewerkers.

 

Ik heb interesse in een datagedreven aanpak!

Wat kunt u van ons verwachten?

 • Een passende aanpak
  Een passende aanpak
  Bespaar jezelf tijd, moeite en kostbare fouten door je management rapportages te verplaatsen naar een (real time) dashboard. Wij kunnen uw business intelligence (BI) landschap naar een hoger niveau tillen.
 • Dataoplossingen
  Dataoplossingen
  Veel tijd kwijt aan het analyseren dan data? Wij helpen u met efficiënte data oplossingen om voortgang en resultaten te monitoren, te rapporteren en te visualiseren in dashboards.
 • Duurzaam DNA
  Duurzaam DNA
  Wij geloven in een holistische aanpak. Waarin bewustwording, cultuur en stakeholder betrokkenheid net zo belangrijk zijn als data en meten - om duurzaam succes te realiseren.
Christiaan Dommerholt
Head of Business Risk Services
Christiaan Dommerholt
Christiaan Dommerholt 
Lees meer over Christiaan Dommerholt
Christiaan Dommerholt
Head of Business Risk Services
Christiaan Dommerholt

Gerelateerde artikelen

Bekijk meer artikelen

Blijf op de hoogte!

Wij geven u graag nieuwe (internationale) inzichten op het gebied van financiën, bedrijfsvoering, strategie, governance, risk, compliance en meer.