Hoe zorg ik ervoor dat mijn onderneming cyberweerbaar is?

Welke cyberdreigingen zijn relevant voor mijn onderneming? Welke cybersecurity maatregelen moet ik nu inzetten? Kan ik doorwerken als ik te maken krijg met een cyberaanval? Hoe voorkom ik dat er gevoelige informatie over mijn klanten op straat komt te liggen? Welke regelgeving is eigenlijk voor mij van toepassing? Hoe voorkom ik reputatieschade door een cyberincident? Allemaal goede vragen. Onze Cyber strategy en compliance experts staan u graag bij!

preventie-detectie-response_jpg.jpg

Expertise is de sleutel

Met onze pragmatische Cyberweerbaarheidscheck krijgt u snel inzicht in waar de knelpunten wat betreft cybersecurity binnen uw onderneming zitten. Vervolgens definiëren we samen met u welke maatregelen nodig zijn om de cyberweerbaarheid te vergroten. Zo helpen we uw organisatie bijvoorbeeld bij het opstellen van uw informatiebeveiligingsplan inclusief een plan hoe te handelen in geval van een cyberaanval. We kiezen daarbij altijd voor de meest pragmatische oplossing die goed bij uw onderneming past. We kunnen u natuurlijk ook ondersteunen bij de implementatie van de maatregelen.

Naast strategisch advies helpen we u ook te voldoen aan de voortdurend groeiende wet- en regelgeving omtrent privacy (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en cybersecurity. Of bijvoorbeeld bij het behalen of behouden van beveiligingscertificaten (zoals ISO27001). U hoeft dus geen tijd meer te spenderen om te begrijpen wat alle regels en richtlijnen voor uw onderneming betekenen. Maar u krijgt werkbaar advies over wat u moet doen om aan de wet te voldoen.

Wat levert het op?

  • U heeft inzicht in risico’s waar uw onderneming aan blootgesteld is.
  • Na een cyberaanval is uw downtime minimaal.
  • U voldoet altijd aan de nieuwste wet-en-regelgeving, die voor u geldt.
  • U beperkt uw reputatieschade.
  • U behaalt certificeringen zonder dat u zich hoeft te verdiepen in alle regels.
  • En belangrijk, u kunt continu doen waar u goed in bent: uw onderneming succesvol runnen.
Partner Migiel de Wit-Beets

+31 (0) 88 676 9186

Neem contact op

Een klant omschreef onze bijdrage zo:

“Ik had geen idee hoe ik moest beginnen met het verbeteren van mijn cyberweerbaarheid, maar met het cyberstrategie advies van Grant Thornton is mijn onderneming weer een heel stuk weerbaarder.”

Wilt u onbezorgd ondernemen?

Of heeft u een vraag over Cyber strategy & compliance? Neem dan contact op met Migiel de Wit-Beets.

Meld u aan voor onze nieuwsbrieven

Wij brengen u graag op de hoogte van nieuwe (internationale) inzichten op het gebied van financiën, bedrijfsvoering, strategie, governance, risk, compliance en meer.

Meld u aan