Welke cyberdreigingen zijn relevant voor mijn onderneming? Welke cybersecurity maatregelen moet ik nu inzetten? Kan ik doorwerken als ik te maken krijg met een cyberaanval? Hoe voorkom ik dat er gevoelige informatie over mijn klanten op straat komt te liggen? Welke regelgeving is eigenlijk voor mij van toepassing? Hoe voorkom ik reputatieschade door een cyberincident? Allemaal goede vragen. Onze Cyber strategy en compliance experts staan u graag bij!

preventie-detectie-response_jpg.jpg

Expertise is de sleutel

Met onze pragmatische Cyberweerbaarheidscheck krijgt u snel inzicht in waar de knelpunten wat betreft cybersecurity binnen uw onderneming zitten. Vervolgens definiëren we samen met u welke maatregelen nodig zijn om de cyberweerbaarheid te vergroten. Zo helpen we uw organisatie bijvoorbeeld bij het opstellen van uw informatiebeveiligingsplan inclusief een plan hoe te handelen in geval van een cyberaanval. We kiezen daarbij altijd voor de meest pragmatische oplossing die goed bij uw onderneming past. We kunnen u natuurlijk ook ondersteunen bij de implementatie van de maatregelen.

Naast strategisch advies helpen we u ook te voldoen aan de voortdurend groeiende wet- en regelgeving omtrent privacy (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en cybersecurity. Of bijvoorbeeld bij het behalen of behouden van beveiligingscertificaten (zoals ISO27001). U hoeft dus geen tijd meer te spenderen om te begrijpen wat alle regels en richtlijnen voor uw onderneming betekenen. Maar u krijgt werkbaar advies over wat u moet doen om aan de wet te voldoen.

Wat levert het op?

  • U heeft inzicht in risico’s waar uw onderneming aan blootgesteld is.
  • Na een cyberaanval is uw downtime minimaal.
  • U voldoet altijd aan de nieuwste wet-en-regelgeving, die voor u geldt.
  • U beperkt uw reputatieschade.
  • U behaalt certificeringen zonder dat u zich hoeft te verdiepen in alle regels.
  • En belangrijk, u kunt continu doen waar u goed in bent: uw onderneming succesvol runnen.

Evenementen

08 mrt. Voorgaand evenement
12:00 p.m.

Ontvang inzichten om uw cyberweerbaarheid te vergroten

Whitepaper: Op naar een cyberweerbare organisatie

Welke trends op het gebied van cyber zijn relevant voor uw organisatie? Hoe ziet cybercriminaliteit er vandaag de dag uit? Hoe kunt u de cyberweerbaarheid van uw organisatie verhogen? Wij geven u de antwoorden en helpen u graag verder.

Interview: De Vries en Verburg

De uitdaging
De uitdaging
De uitdaging
Aannemer De Vries en Verburg wilde graag inzicht in hun cyberweerbaarheid.
De oplossing
De oplossing
De oplossing
Grant Thornton CyberHunter spoort aanvallen, fouten in configuraties, ontbrekende patches, aanvallen door hackers en ongewenst gedrag of uitbraken van malware (zoals ransomware) op.
Het resultaat
Het resultaat
Het resultaat
Er is een uitstekende basis gelegd voor een (cyber)weerbare toekomst van De Vries en Verburg.
Lees het interview

Interview: CTOUCH

De uitdaging
De uitdaging
De uitdaging
Zijn de interactieve schermen veilig?
De oplossing
De oplossing
De oplossing
CTOUCH ontwikkelde samen met de cybersecurity adviseurs van Grant Thornton een nieuwe baseline voor de veiligheid voor hun interactieve schermen: een nieuwe standaard.
De ambitie
De ambitie
De ambitie
De veiligste interactieve schermen van Europa maken.
Lees het interview

Waar kunt u ons vinden?

Dichtstbijzijnde vestiging voor u

Flemingweg 10
2408 AV Alphen aan den Rijn

Postbus 2259
2400 CG Alphen a/d Rijn