Iedere dag lezen of horen we over cyberaanvallen. Cybercriminelen hebben het niet alleen gemunt op grote organisaties, ook kleinere organisaties zijn steeds vaker doelwit. Aanvallers blijven zich ontwikkelen en het dreigingslandschap verandert continu.

Een van de meest urgente en potentieel schadelijke bedreigingen waarmee u te maken kunt krijgen, is een cyberaanval. Hoe zou uw team hiermee omgaan? Welke beslissingen zouden worden genomen? Wie neemt welke rol op zich?

Een cyberweerbare organisatie

U kunt uw organisatie niet in één keer met een snelle technologische oplossing volledig cyberweerbaar maken. Robuuste cyberweerbaarheid is namelijk niet alleen een IT-vraagstuk, maar vraagt om een goed samenspel van maatregelen op het gebied van mensen, processen en technologie.

De crisisgame biedt u inzicht in het reactievermogen en het vermogen van uw team om snel en effectief te handelen in het geval van een cybercrisis. Onze interactieve simulatie plaatst u en uw team rechtstreeks in een realistische situatie waarbij een hack heeft plaatsgevonden. U zult moeten samenwerken, beslissingen nemen en de juiste acties ondernemen om de crisis te beheersen en de schade te minimaliseren.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

 • Belangrijkste kenmerken en voordelen

  Realistische simulatie
  Ervaar een levensechte cyberaanvalssituatie waarbij u snel moet handelen.

 • Belangrijkste kenmerken en voordelen

  Teamcoördinatie
  Ontdek hoe goed uw team samenwerkt en communiceert onder druk.

 • Belangrijkste kenmerken en voordelen

  Besluitvorming
  Leer welke beslissingen cruciaal zijn om de schade te beperken en het herstel te versnellen.

 • Belangrijkste kenmerken en voordelen

  Inzicht en bewustwording
  Begrijp de noodzaak van cyberweerbaarheid en de impact van een hack op uw organisatie.

Versterk uw cyberweerbaarheid

Wij geloven in het belang van voorbereiding en bewustwording als het gaat om cybersecurity. Met de crisisgame helpen we organisaties zoals die van u om zich beter te wapenen tegen cyberdreigingen. Neem vandaag nog contact met ons op om de crisisgame voor uw team te organiseren.

Neem contact op