Uw onderneming bevindt zich in een digitale transformatie. Continu. De risico’s verschuiven voortdurend en daarmee de focus van de beheersing van uw IT-processen. Dat levert veel vragen op. Heeft u nog voldoende inzicht in uw bedrijfsrisico’s? Voldoet u nog aan de regels? Hoe weet u dat zeker? Wat moet u dan auditen en wat niet? En hoe houdt u de kosten van audits en de belasting op uw onderneming zo laag mogelijk? En zo zijn er nog veel meer goeie vragen.

Expertise en ervaring

Wij zijn getraind in het toetsen van deze kwesties. Elke dag weer. Wij voeren al jaren IT-audits uit. Met onze IT-audit support service bent u snel helemaal in control. Wij helpen u graag met de goede antwoorden.

Plan Do Check Act

Samen kunnen we de complete interne audit optuigen. Volgens het ‘Plan Do Check Act’-format. We maken samen een actieplan: wat toetsen we? Wanneer en hoe rapporteren we? En hoe repareren we; met welke maatregelen? En dan volgt de hertoetsing. Wij kunnen uw auditteam altijd aanvullen met een van onze IT-audit-, data- en cyberspecialisten of misschien wilt u alleen wat heldere adviezen. Wij kunnen ook de hele interne audit voor u uitvoeren, dan hebben uw mensen hun handen vrij voor andere zaken. Net wat u uitkomt.

Wat levert het op?

  • U krijgt inzicht in uw risico’s.
  • U weet hoe u de risico’s beheerst.
  • Bepaalde maatregelen neemt u bewust wél. En andere niet.
  • U kunt focussen met het ‘Plan Do Check Act’-format.
  • U toont verantwoordelijk ondernemerschap.
  • U verkleint de kans op boetes.

We hebben nu veel meer structuur en inzicht in risico’s en te nemen maatregelen. Je kunt op elk moment laten zien wat je aan je risico’s doet en waarom. Dat voelt echt in control!

Een handelsonderneming CFO
Christiaan Dommerholt
Partner | Head of Business Risk Services
Christiaan Dommerholt
Christiaan Dommerholt 
Lees meer over Christiaan Dommerholt
Christiaan Dommerholt
Partner | Head of Business Risk Services
Christiaan Dommerholt

Gerelateerde artikelen

Bekijk meer artikelen

Blijf op de hoogte!

Wij geven u graag nieuwe (internationale) inzichten op het gebied van financiën, bedrijfsvoering, strategie, governance, risk, compliance en meer.