Heterdaadje? Hoe detecteer ik snel inbrekers in mijn netwerk?

De expertise daarvoor is duur en moeilijk te vinden. Toch wilt u graag dat er slimme, kundige mensen voor u op het vinkentouw zitten. Zij moeten natuurlijk op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Met onze 24 uursbewaking van uw netwerk is dat in één klap geregeld. Weg kopzorgen! Kunt u zich weer volop richten op uw core business.

24-uursmonitoring-integrale-aanpak-veilige-organisatie_jpg.jpg

24 uursmonitoring met integrale cyberaanpak

Wij hebben een abonnement waarmee u non-stop kundige bewakingsogen op uw netwerk gericht heeft staan. En meer. Met Managed cyber krijgt u een integrale aanpak van uw cybersecurity. Wij kijken eerst samen waarom u  beveiliging wilt: wat is er allemaal te beveiligen en welke onderwerpen spelen er? We ontwerpen daarop samen het proces en implementeren het.

Heldere afspraken: wie komt in actie bij welke incidenten

Wij werken met use-cases: wanneer vindt u iets een incident? Wanneer mag het team zelf handelen, wanneer bellen ze u? Dat stemmen wij af. Na de implementatie weet u precies wie u belt in welke gevallen. En ook wanneer het team direct mag ingrijpen voor u. Dat alles komt aan bod bij deze integrale aanpak. En dit kan al binnen twee weken geregeld zijn.

Wat levert het op?

  • U bent binnen twee weken veilig, zonder grote investeringen vooraf.
  • U krijgt inzicht in log-files: u kunt zien wat er mis gaat en maatregelen nemen.
  • U krijgt een integrale cyberaanpak.
  • Als het mis is, kunt u snel in actie komen en daarmee schade beperken
  • U weet dat wij 24/7 meekijken op uw netwerk. Slaapt stukken beter.

"Wij keken samen met de klant waar in het systeem de beveiligingsissues speelden. Toen wij een pentest uitvoerden kwamen we op het systeem een IRCserver tegen – een soort van chatbox software – met teksten in een andere taal. We konden zien dat hackers al toegang hadden en dat ze het systeem gebruikten om een botnet – automatische indringer – aan te sturen. Op heterdaad betrapt!"
Migiel de Wit-Beets, partner Cyber risk services

Wilt u ook snel reageren bij een cyberinbraak?

Bel ons. Heeft u een vraag over Managed cyber? Migiel de Wit-Beets vertelt u er graag meer over. U hoeft hem alleen maar even te bellen.

Partner Migiel de Wit-Beets

+31 (0) 88 676 9186

Neem contact op

Meld u aan voor onze nieuwsbrieven

Wij brengen u graag op de hoogte van nieuwe (internationale) inzichten op het gebied van financiën, bedrijfsvoering, strategie, governance, risk, compliance en meer.

Meld u aan