Hoe zorg ik dat maatregelen die nodig zijn om de cyberweerbaarheid van mijn onderneming op het juiste niveau te houden, ook daadwerkelijk worden geïmplementeerd? Hoe verbeter ik de digitale beveiliging binnen mijn onderneming zonder torenhoge kosten? Goede vragen! Het korte antwoord op al deze vragen is: Managed cyber! Wij begrijpen dat cyber security niet uw core business is. Daarom bieden wij het aan als een service. Zo kunt u, gebruikmakend van onze specialisten maar zonder grote investeringen, grote stappen maken op het gebied van cyberweerbaarheid en privacy.

Verbetering begint hier

Spelen er binnen uw onderneming vraagstukken op gebied van: het beveiligen van belangrijke bedrijfsgegevens of IT-systemen, privacy, het uitbesteden van IT, het omgaan met gestolen data, de keuze voor veilige encryptie, of bijv. het bevorderen van de cyber security awareness in de onderneming? Dan is de CISO (Chief Information Security Officer) degene die hierover adviseert en een oplossing biedt. Beschikt uw onderneming niet over een eigen security officer (CISO) dan is de CISO as a Service van Grant Thornton wellicht een uitkomst. Een ervaren informatiebeveiliger die parttime als CISO bij u aan de slag gaat om samen de digitale beveiliging binnen uw onderneming te verbeteren, zonder dat dit u grote investeringen kost.

Constante bewaking

U staat er misschien niet bij stil maar binnen uw dynamische onderneming vinden op dagelijkse basis vele wijzigingen plaats. Zo worden regelmatig nieuwe systemen of applicaties in gebruik genomen, verandert de samenstelling van uw team, maar komen er ook dagelijks nieuwe kwetsbaarheden bij. Een periodieke check is niet meer voldoende, het kan zijn dat er op dagelijkse basis zoveel verandering plaatsvindt dat een constante bewaking van de cyberweerbaarheid vereist is. De Grant Thornton CyberHunter dienstverlening [ 602 kb ] [ 602 kb ] biedt u het vereiste constante actuele inzicht in de cyberweerbaarheid van uw onderneming.

Wat levert het op?

  • Altijd up-to-date op gebied van uw cyberweerbaarheid.
  • Maximale focus op uw core business.
  • Kostenbesparing.
  • Op ieder moment toegang tot diepgaande cyber security expertise.

Managed cyber services

CyberHunter

Onze CyberHunter geeft u inzicht in onveilig gebruik door uw medewerkers en in kwetsbaarheden in uw internetverkeer, uw netwerk en uw informatiesystemen.

Ontvang inzichten om uw cyberweerbaarheid te vergroten

Download ons whitepaper: Op naar een cyberweerbare organisatie

Welke trends op het gebied van cyber zijn relevant voor uw organisatie? Hoe ziet cybercriminaliteit er vandaag de dag uit? Hoe kunt u de cyberweerbaarheid van uw organisatie verhogen? Wij geven u de antwoorden en helpen u graag verder.

Interview: De Vries en Verburg

De uitdaging
De uitdaging
De uitdaging
Aannemer De Vries en Verburg wilde graag inzicht in hun cyberweerbaarheid.
De oplossing
De oplossing
De oplossing
Grant Thornton CyberHunter spoort aanvallen, fouten in configuraties, ontbrekende patches, aanvallen door hackers en ongewenst gedrag of uitbraken van malware (zoals ransomware) op.
Het resultaat
Het resultaat
Het resultaat
Er is een uitstekende basis gelegd voor een (cyber)weerbare toekomst van De Vries en Verburg.
Lees het interview

Interview: CTOUCH

De uitdaging
De uitdaging
De uitdaging
Zijn de interactieve schermen veilig?
De oplossing
De oplossing
De oplossing
CTOUCH ontwikkelde samen met de cybersecurity adviseurs van Grant Thornton een nieuwe baseline voor de veiligheid voor hun interactieve schermen: een nieuwe standaard.
De ambitie
De ambitie
De ambitie
De veiligste interactieve schermen van Europa maken.
Lees het interview

“Wij wisten niet waar we moesten beginnen met het verbeteren van de cyberweerbaarheid van onze organisatie, maar met de pragmatische aanpak van het cyberteam van Grant Thornton hebben we grote stappen gezet om de basis op orde te krijgen.”

De Jong Intra Vakanties Bas Oomen (CFO) & Jose Sparreboom (IT Manager)

Waar kunt u ons vinden?

Dichtstbijzijnde vestiging voor u

Flemingweg 10
2408 AV Alphen aan den Rijn

Postbus 2259
2400 CG Alphen a/d Rijn