Heeft u te maken met een cyberincident? Neem 24/7 contact met ons op.

Managed cyber

Wat als ik onvoldoende cyber skills in mijn eigen onderneming heb?

Hoe zorg ik dat maatregelen die nodig zijn om de cyberweerbaarheid van mijn onderneming op het juiste niveau te houden, ook daadwerkelijk worden geïmplementeerd? Hoe verbeter ik de digitale beveiliging binnen mijn onderneming zonder torenhoge kosten? Goede vragen! Het korte antwoord op al deze vragen is: Managed cyber! Wij begrijpen dat cyber security niet uw core business is. Daarom bieden wij het aan als een service. Zo kunt u, gebruikmakend van onze specialisten maar zonder grote investeringen, grote stappen maken op het gebied van cyberweerbaarheid en privacy.

Verbetering begint hier

Spelen er binnen uw onderneming vraagstukken op gebied van: het beveiligen van belangrijke bedrijfsgegevens of IT-systemen, privacy, het uitbesteden van IT, het omgaan met gestolen data, de keuze voor veilige encryptie, of bijv. het bevorderen van de cyber security awareness in de onderneming? Dan is de CISO (Chief Information Security Officer) degene die hierover adviseert en een oplossing biedt. Beschikt uw onderneming niet over een eigen security officer (CISO) dan is de CISO as a Service van Grant Thornton wellicht een uitkomst. Een ervaren informatiebeveiliger die parttime als CISO bij u aan de slag gaat om samen de digitale beveiliging binnen uw onderneming te verbeteren, zonder dat dit u grote investeringen kost.

Constante bewaking

U staat er misschien niet bij stil maar binnen uw dynamische onderneming vinden op dagelijkse basis vele wijzigingen plaats. Zo worden regelmatig nieuwe systemen of applicaties in gebruik genomen, verandert de samenstelling van uw team, maar komen er ook dagelijks nieuwe kwetsbaarheden bij. Een periodieke check is niet meer voldoende, het kan zijn dat er op dagelijkse basis zoveel verandering plaatsvindt dat een constante bewaking van de cyberweerbaarheid vereist is. De Grant Thornton CyberHunter dienstverlening [ 602 kb ] [ 602 kb ] biedt u het vereiste constante actuele inzicht in de cyberweerbaarheid van uw onderneming.

Wat levert het op?

  • Altijd up-to-date op gebied van uw cyberweerbaarheid.
  • Maximale focus op uw core business.
  • Kostenbesparing.
  • Op ieder moment toegang tot diepgaande cyber security expertise.

Wilt u ook cyber skills in uw onderneming verhogen zonder torenhoge kosten?

Bel ons. Of heeft u een vraag over Managed cyber? Migiel de Wit-Beets vertelt u er graag meer over. U hoeft hem alleen maar even te bellen.

Managed cyber services

CyberHunter

Onze CyberHunter geeft u inzicht in onveilig gebruik door uw medewerkers en in kwetsbaarheden in uw internetverkeer, uw netwerk en uw informatiesystemen.

Hoe veilig is uw (bedrijfs-)website?
Wij geven u kosteloos inzicht

Ontvang kosteloos inzicht in de beveiling van uw website. Onze CyberHunter oplossing zoekt naar kwetsbaarheden op uw website. Die kwetsbaarheden ontvangt u in een overzichtelijk rapport. Indien gewenst geven wij u advies om de cyberweerbaarheid van uw website te verhogen.

“Wij wisten niet waar we moesten beginnen met het verbeteren van de cyberweerbaarheid van onze organisatie, maar met de pragmatische aanpak van het cyberteam van Grant Thornton hebben we grote stappen gezet om de basis op orde te krijgen.”

De Jong Intra Vakanties Bas Oomen (CFO) & Jose Sparreboom (IT Manager)
Migiel de Wit-Beets
Partner cyber risk
Migiel de Wit-Beets
Migiel, partner Cyber risk services, heeft ervaring in diverse sectoren, waaronder transport & logistiek, water & energie, IT, productie, financiële dienstverlening, (lokale) overheden, automotive en bouw. Naast informatiebeveiliging en cyberweerbaarheid heeft hij ook ervaring met IT-carve-outs en integratie- en optimalisatiediensten.
Lees meer over Migiel de Wit-Beets
Migiel de Wit-Beets
Partner cyber risk
Migiel de Wit-Beets

Waar kunt u ons vinden?

Dichtstbijzijnde vestiging voor u

Centrale diensten

Flemingweg 10
2408 AV Alphen aan den Rijn

Postbus 2259
2400 CG Alphen a/d Rijn