Wat als ik onvoldoende cyber skills in mijn eigen onderneming heb?

Hoe zorg ik dat maatregelen die nodig zijn om de cyberweerbaarheid van mijn onderneming op het juiste niveau te houden, ook daadwerkelijk worden geïmplementeerd? Hoe verbeter ik de digitale beveiliging binnen mijn onderneming zonder torenhoge kosten? Goede vragen! Het korte antwoord op al deze vragen is: Managed cyber! Wij begrijpen dat cyber security niet uw core business is. Daarom bieden wij het aan als een service. Zo kunt u, gebruikmakend van onze specialisten maar zonder grote investeringen, grote stappen maken op het gebied van cyberweerbaarheid en privacy.

Verbetering begint hier

Spelen er binnen uw onderneming vraagstukken op gebied van: het beveiligen van belangrijke bedrijfsgegevens of IT-systemen, privacy, het uitbesteden van IT, het omgaan met gestolen data, de keuze voor veilige encryptie, of bijv. het bevorderen van de cyber security awareness in de onderneming? Dan is de CISO (Chief Information Security Officer) degene die hierover adviseert en een oplossing biedt. Beschikt uw onderneming niet over een eigen security officer (CISO) dan is de CISO as a Service van Grant Thornton wellicht een uitkomst. Een ervaren informatiebeveiliger die parttime als CISO bij u aan de slag gaat om samen de digitale beveiliging binnen uw onderneming te verbeteren, zonder dat dit u grote investeringen kost.

Constante bewaking

U staat er misschien niet bij stil maar binnen uw dynamische onderneming vinden op dagelijkse basis vele wijzigingen plaats. Zo worden regelmatig nieuwe systemen of applicaties in gebruik genomen, verandert de samenstelling van uw team, maar komen er ook dagelijks nieuwe kwetsbaarheden bij. Een periodieke check is niet meer voldoende, het kan zijn dat er op dagelijkse basis zoveel verandering plaatsvindt dat een constante bewaking van de cyberweerbaarheid vereist is. De Grant Thornton CyberHunter dienstverlening [ 602 kb ] biedt u het vereiste constante actuele inzicht in de cyberweerbaarheid van uw onderneming.

Wat levert het op?

  • Altijd up-to-date op gebied van uw cyberweerbaarheid.
  • Maximale focus op uw core business.
  • Kostenbesparing.
  • Op ieder moment toegang tot diepgaande cyber security expertise.
Partner Migiel de Wit-Beets

+31 (0) 88 676 9186

Neem contact op
Inzicht in uw kwetsbaarheden CyberHunter zorgt voor continue verbetering van uw cyberweerbaarheid Lees meer over CyberHunter

Een klant omschreef onze dienst als volgt:

“CyberHunter geeft mij het inzicht in de kwetsbare plekken in mijn onderneming. In samenwerking met onze IT-leverancier lossen we direct de gesignaleerde kwetsbaarheden op.”

Wilt u ook cyber skills in uw onderneming verhogen zonder torenhoge kosten?

Bel ons. Of heeft u een vraag over Managed cyber? Migiel de Wit-Beets vertelt u er graag meer over. U hoeft hem alleen maar even te bellen.

Meld u aan voor onze nieuwsbrieven

Wij brengen u graag op de hoogte van nieuwe (internationale) inzichten op het gebied van financiën, bedrijfsvoering, strategie, governance, risk, compliance en meer.

Meld u aan