hero banner
Monique Pisters
Rotterdam
Partner | Head of tax

Monique Pisters

Monique Pisters is partner bij Grant Thornton en is gespecialiseerd in international tax issues zoals fusies en overnames. Daarnaast is Monique gespecialiseerd op het terrein van internationale coördinatie opdrachten. Sinds 2019 is Monique directeur van het International business centre van Grant Thornton Nederland.

Monique studeerde fiscaal recht aan de Universiteit van Maastricht. In 2004 studeerde ze af en begon haar carrière bij Deloitte.

Van 2008 tot 2010 werkte Monique bij KPMG op de Nederlandse Antillen, waar ze werkte voor internationale klanten in sectoren zoals de financiële dienstverlening en onroerend goed bedrijven.

In 2010 begon Monique bij Grant Thornton, waarna ze doorgroeide naar manager, senior manager en nu partner.

Vanaf 2019 fungeert Monique als International Business Director voor Grant Thornton Nederland. In dit opzicht is zij het eerste aanspreekpunt voor buitenlandse bedrijven en buitenlandse Grant Thornton-kantoren die informatie willen ontvangen over werken of vestigen in Nederland.

Tijdens haar carrière heeft Monique ervaring opgebouwd in het werken voor middelgrote en grote ondernemingen.

Sector ervaring

Monique heeft ruime ervaring in het werken aan internationale opdrachten, zowel op het gebied van fiscale aangifte coördinatie als op het gebied van belastingadviesdiensten. Het portfolio van Monique omvat een breed scala aan bedrijven in bijvoorbeeld de technische industrie en de financiële dienstverlening.

Lees verder
Diensten
Tax
Connect
Monique Pisters
Partner | Head of tax
Monique Pisters
Ontmoet onze mensen