NL EN

Karin van Wijngaarden is op 1 januari 2013 benoemd tot partner. Karin is op onze vestiging in Woerden verantwoordelijk voor het onderhouden en verder uitbouwen van de accountancy en advies praktijk.

Door haar mentaliteit, contactvaardigheden en een werkomgeving waarin veel te leren is, bewerkstelligde Karin bij Grant Thornton in 10 jaar een snelle groei van assistent accountant tot partner. In de afgelopen jaren heeft zij getoond een uitstekende relatie met cliënten aan te gaan, te onderhouden en hen kundig en tijdig te adviseren op relevante gebieden.

Het zijn van een sparringpartner voor haar cliënten in met name de dga-/mkb-praktijk is een grote passie van Karin. Hierbij adviseert en begeleidt ze diverse ondernemers en controleert of stelt de jaarrekeningen samen. Van detailhandel tot notaris, van bouwonderneming tot investeringsmaatschappij en van uitzendbureau tot zorgverlener.

Naast haar opleiding tot AA en RA heeft Karin een fiscale opleiding belastingaccountant en een opleiding tot RB-belastingadviseur gevolgd. Daarnaast heeft zij in 2010/2011 het International Advanced Manager Programme van Grant Thornton International Ltd gevolgd waardoor zij nu ook over een breed internationaal netwerk beschikt van persoonlijke contacten met 60 buitenlandse collega’s in 28 landen.

Naast haar werk bij Grant Thornton is Karin bestuurslid geweest van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) (2011-2015) en bestuurslid van de adviescommissie NBA Young profs (2011-2013) en zit zij in de beroepenveldcommissie Hogeschool Rotterdam. Hierdoor heeft zij een strategische blik op relevante ontwikkelingen voor ondernemers

Wat heeft het kopen van een #camper en #box3 met elkaar te maken? Lees alvast een box 3 geïnspireerde eindejaarstip… t.co/iKRP61otz9