Drs. Karin van Wijngaarden Partner (AA RA RB) Woerden +31 (0) 88 676 9894

Karin is op onze vestiging in Woerden verantwoordelijk voor het onderhouden en verder uitbouwen van de accountancy en advies praktijk.

Door haar mentaliteit, contactvaardigheden en een werkomgeving waarin veel te leren is, bewerkstelligde Karin bij Grant Thornton in 10 jaar een snelle groei van assistent accountant tot partner (2013). In de afgelopen jaren heeft zij getoond een uitstekende relatie met cliënten aan te gaan, te onderhouden en hen kundig en tijdig te adviseren op relevante gebieden.

Het zijn van een sparringpartner voor met name de dga-/mkb-praktijk is een grote passie van Karin. Van notaris tot bouwonderneming tot investeringsmaatschappij.

Naast haar opleiding tot accountant (AA en RA) is Karin ingescheven als RB-belastingadviseur. Daarnaast heeft zij in 2010/2011 het International advanced manager programme van Grant Thornton International Ltd. gevolgd waardoor zij over een breed internationaal netwerk beschikt van persoonlijke contacten.

Naast haar werk bij Grant Thornton is Karin bestuurslid geweest van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) (2011-2015) en bestuurslid van de adviescommissie NBA Young profs (2011-2013) en zit zij in de beroepenveldcommissie Hogeschool Rotterdam. Hierdoor heeft zij een strategische blik op relevante ontwikkelingen voor ondernemers en onze medewerkers.