hero banner
Karin van Wijngaarden
Utrecht
Partner accountancy | adviseur familiebedrijven

Karin van Wijngaarden

Een energieke sparringpartner voor dynamische DGA's, eigenaren, en ondernemers van MKB-familiebedrijven door mijn ervaring, communicatie en mentaliteit.

Karin is leider van ons kennisteam familiebedrijven, verantwoordelijk voor de klanttevredenheid, en het onderhouden en verder uitbouwen van de accountancy en adviespraktijk gericht op familiebedrijven en dga's. 

Karin heeft een grote passie voor ondernemers / eigenaren van het familiebedrijf. Dat uit zich vooral door het zijn van een sparringpartner voor de dga en de familie, die met tal van soms moeilijke thema’s, vragen en issues te maken hebben. De dynamiek tussen eigendom, familie en onderneming geeft haar energie, en Karin geeft die energie graag terug aan ondernemers. De gedrevenheid waarmee zij werkt is haar visitekaartje.

Naast haar opleiding tot accountant (AA en RA) onder andere op Nyenrode is Karin ingeschreven als RB-belastingadviseur. Ook heeft zij de post-master opleiding bedrijfsopvolging familiebedrijven aan Tilburg University gevolgd. Daarnaast heeft zij het International advanced manager programme van Grant Thornton International Ltd. gevolgd waardoor zij over een breed internationaal netwerk beschikt van persoonlijke contacten.

Door haar mentaliteit, contactvaardigheden en een werkomgeving waarin veel te leren is, bewerkstelligde Karin bij Grant Thornton in 10 jaar tijd een snelle groei van assistent accountant tot partner (2013). In de afgelopen jaren heeft zij bewezen dat ze een uitstekende relatie met klanten aangaat, onderhoudt en hen kundig en tijdig adviseert op relevante gebieden, aldus de response van klanten.

Naast haar werk bij Grant Thornton is Karin bestuurslid geweest van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) (2011-2015) en bestuurslid van de adviescommissie NBA Young profs (2011-2013). 

Lees verder
Karin van Wijngaarden
Partner accountancy | adviseur familiebedrijven
Karin van Wijngaarden
Ontmoet onze mensen