hero banner
Karin van Wijngaarden
Woerden

Karin van Wijngaarden

Partner accountancy | familiebedrijven

Karin is verantwoordelijk voor het onderhouden en verder uitbouwen van de accountancy en adviespraktijk gericht op familiebedrijven, met name in midden Nederland

Karin heeft een grote passie voor het familiebedrijf. Dat uit zich vooral door het zijn van een sparringpartner voor dga, die met tal van thema’s, vragen en issues te maken heeft. De dynamiek in het familiebedrijf geeft haar energie, en Karin geeft die energie graag terug aan haar klanten. De gedrevenheid waarmee zij werkt is haar visitekaartje.

Naast haar opleiding tot accountant (AA en RA) is Karin ingeschreven als RB-belastingadviseur. Daarnaast heeft zij het International advanced manager programme van Grant Thornton International Ltd. gevolgd waardoor zij over een breed internationaal netwerk beschikt van persoonlijke contacten.

Door haar mentaliteit, contactvaardigheden en een werkomgeving waarin veel te leren is, bewerkstelligde Karin bij Grant Thornton in 10 jaar tijd een snelle groei van assistent accountant tot partner (2013). In de afgelopen jaren heeft zij bewezen dat ze een uitstekende relatie met klanten aangaat, onderhoudt en hen kundig en tijdig adviseert op relevante gebieden, aldus de response van klanten.

Naast haar werk bij Grant Thornton is Karin bestuurslid geweest van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) (2011-2015) en bestuurslid van de adviescommissie NBA Young profs (2011-2013). 

Lees verder
Ontmoet onze mensen